واکنش کنفدراسیون بوکس آسیا به برگزاری تورنمنت پوریای ولی

کنفدراسیون بوکس آسیا،‌ در گزارش به برگزاری نخستین دوره تورنمنت بین‌المللی پوریای ولی در ایران پرداخت.

به گزارش ایسنا، نخستین دوره تورنمنت بین‌المللی بوکس «جام پهلوان پوریای ولی» اوایل اردیبهشت‌ سال آینده (پنجم تا دهم) به میزبانی فدراسیون بوکس و در شهرستان خوی در ایران برگزار می‌شود که کنفدراسیون بوکس آسیا (ASBC)، در گزارشی به برگزاری نخستین دوره این مسابقات پرداخت.

کنفدراسیون بوکس آسیا در گزارش خود نوشت: این مسابقات یک رویداد جدید بین‌المللی است که اردیبهشت با حضور بوکسورهای نخبه برگزار می‌شود. محل برگزاری مسابقات جام پهلوان پوریای ولی، سالن ورزشی شهید چمران شهرستان خوی است. جام پهلوان پوریای ولی بین روزهای ۳ تا ۶ اردیبهشت برگزار می‌شود.

شهرستان خوی در بخش مرکزی استان آذربایجان غربی واقع شده و ارتفاع آن ۱۱۴۹ متر است. رئیس فدراسیون بوکس ایران (سید روح‌الله حسینی) در یک سال اخیر تلاش زیادی برای ارتقای سطح کیفی بوکس کشورش انجام داده و ایرانی‌ها در سال ۲۰۲۴ عناوین متعددی کسب کردند.

مسابقات انتخابی ایران در رده‌های سنی مختلف با حضور صدها استعداد جدید برگزار شد. رقابت‌های جدید ایران فرصتی عالی برای همه بوکسورهای نخبه است تا برای مسابقات قهرمانی بزرگ پیش رو به خوبی آماده شوند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۵
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1403122517661
  • خبرنگار : 71576