بهمن نوری در نشست ویژه بررسی مشکلات بهکده رضوی که امروز ۲۵ اسفند برگزار شد، اظهار کرد: شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی نیاز به یک نوع جراحی دارد و مسکن های موقتی مثل بخشودگی جرائم، دوای درد مشکلات مردم نیست.
وی افزود: بهکده یک ظرفیت بزرگ برای شهرستان و کل استان است و با توجه به منابع بسیار خوب آب و خاک، چنانچه مشکلات اساسی بهکده حل و موانع برطرف شود، رونق پیدا می کند و در کشور می درخشد.
نوری ادامه داد: باید در قالب برونسپاری، یک مجموعه حرفه ای اقتصادی سکان کار را به دست بگیرد و شرکت فعلی در کنار آن ها قرار گیرد تا تقویت شود.
وی بیان کرد: برای تسریع روند کار لازم است موضوع سند حل و فصل شود و با اعضای کمیسیون کشاورزی و مسئولان کشوری رایزنی کنیم.
نماینده عالی دولت در استان گفت: برای حل مقطعی مشکلات، به معاون امور اقتصادی استاندار ماموریت می دهیم در کارگروه های استانی تدابیر لازم اتخاذ شود، اما برای حل اساسی معضل می خواهیم با دعوت از شرکت های بزرگ سرمایهگذار کشور شرایط را برای ورود سرمایه و توان فنی و مدیریتی مهیا کنیم.
وی افزود: برای برونسپاری و به فعل درآوردن ظرفیت عظیم این منطقه، مدیران دستگاه های متولی، بخصوص سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی پیگیر تعریف یک مدل سودآور در چارچوب قانون با هدف جلب نظر بنگاه های سرمایه گذار با نگاه توسعه ای و دید بلندمدت باشند تا زمینه ایجاد مجتمع بزرگ کشت و صنعت برای تامین منافع متقابل مردم و سرمایهگذار فراهم آید.
وی ادامه داد: همه ارکان حاکمیت در استان هم همراهی می کنند تا تصمیم جامعی بر اساس قانون برای برونسپاری و استفاده حداکثری از ظرفیت های بهکده در بلندمدت، جبران زیان های انباشته و توسعه کشت و کار و گرهگشایی از مشکلات مردم اتخاذ شود.
استاندار خراسان شمالی گفت: استاندار در جمعبندی مباحث جلسه تاکید کرد برای حل مشکلات بهکده همزمان دو مدل کار تعریف و پیگیری می شود که یکی از آن ها، تسهیل و تسریع برونسپاری، با انتشار فراخوان سرمایهگذاران با رعایت کامل ملاحظات قانونی در قالب طراحی یک مدل تلفیقی سرمایهگذاری چندمنظوره بلندمدت است.
وی تاکید کرد: این مصوبه تا ۱۵ اردیبهشت اجرایی شود و برای تدبیر شایسته امور، ترکیبی در بالاترین سطح مدیران استان برای رعایت ملاحظات قانونی و حقوقی گرد هم آیند.
نوری ادامه داد: کار دیگری که همزمان پیگیری می کنیم، تسریع در بررسی نهایی و تصویب لایحه دولت است که برای این امر، دیدار و گفتوگو با رئیس مجلس و نمایندگان کمیسیون های مرتبط را در دستورکار می گذاریم و درخواست کمک به تصویب لایحه تعیین تکلیف اراضی بهکده را با آنان مطرح می کنیم.
انتهای پیام