رئیس پلیس راه استان خبر داد

آماده‌باش ۱۶۶ تیم گشت خودرویی پلیس گیلان در طرح نوروزی

رئیس پلیس راه استان گیلان از آماده باش ۱۶۶ تیم گشت خودرویی، ۷۴ تیم موتوری و ۲۵۱ تیم پیاده با ظرفیت ۸۴۶ نفر در مجموعه پلیس راه و راهور استان برای اجرای طرح نوروزی خبر داد.

سرهنگ جاور صفاری امروز شنبه ۲۵ اسفند در حاشیه اجرای طرح نوروزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رزمایش نوروزی ۱۴۰۴ از امروز ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

وی افزود: طرح نوروزی ۱۴۰۴ با شعار «امنیت و آرامش بهاری، ارمغان نه به تصادف» همزمان با پویش ملی «نه به تصادف» با هدف افزایش آگاهی عمومی، کاهش تصادفات و خشارات جانی آغاز شده و اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راه استان گیلان گفت: گیلان همواره مقصد مسافران زیادی است، در سال گذشته با ثبت ۳۳ میلیون تردد دومین استان از نظر حجم انباشت خودروها بودیم.

سرهنگ صفاری تصریح کرد: به منظور کاهش جانباتگان حوادث ترافیکی با بسیج تمامی امکانات و پرسنل، به مدت ۲۱ روز در تمامی محورهای مواصلاتی درون و بیرون شهری برای خدمت‌رسانی حضور داریم.

وی بیان کرد: توجه مسافرین به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توصیه‌های پلیس، موجبات آرامش خاطر خانواده و تحقق سفری ایمن و خوش را رقم می‌زند.

رئیس پلیس راه گیلان با اشاره به نیروهای به کارگیری شده در طرح نوروزی ۱۴۰۴ گفت: پلیس راه استان با ۶۶ تیم گشت خودرویی و چهار تیم گشت موتوری با استعداد ۳۲۵ نفر و همچنین پلیس راهور استان با تعداد ۱۰۰ تیم گشت خودرویی و ۶۹ تیم موتوری و ۲۵۱ تیم پیاده با ظرفیت ۵۲۱ نفر در طرح نوروزی آماده‌باش هستند.

سرهنگ صفاری ادامه داد:  گروه‌های امدادی هم با ۱۷۸۰ نیرو در ۱۶۳ ایستگاه ثابت و ۲۹۹ ایستگاه سیار آماده ارائه خدمات به مسافران در ایام طرح نوروزی هستند. همچنین ۸۵۲ دستگاه خودرو و دو فروند بالگرد هم آماده ارائه خدمت هستند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403122517356
  • خبرنگار : 50042