بهروز قمرزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سطح زیرکشت سیر در شهرستان ۵۳۰ هکتار است که با توجه به تولید خارج از فصل، در کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است و سیر تولیدی در شهرستان به دلیل شرایط آب و هوایی دارای ارزش دارویی و غذایی بالایی است.
وی افزود: با توجه به اینکه زمان تولید سیر در شهرستان دزفول در اواخر فصل زمستان و بهار صورت میگیرد این محصول در این زمان به کلیه استانهای کشور ارسال میشود.
قمرزاده خاطرنشان کرد: در نظر داریم جشنوارهای در راستای معرفی بیشتر این محصول و توسعه کشت به لحاظ کمی و کیفی در شهر جندی شاپور دزفول برگزار کنیم.
انتهای پیام
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد
پیشبینی برداشت حدود ۱۳ هزار تن سیر از اراضی دزفول
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با اشاره به اینکه برداشت سیر در شهرستان آغاز شده است، گفت: پیشبینی میشود امسال حدود ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زیر کشت برداشت شود.