نایب  رئیس مجلس:

پیگیر فاضلاب و زباله گیلان هستیم/ زمین و تسهیلات به سرمایه گذاران بندر چمخاله داده می‌شود

نایب  رئیس مجلس گفت: با استاندار گیلان درباره دو موضوع مهم و بحق گیلان و رشت یعنی فاضلاب و زباله که جنبه ملی دارند، گفت وگو کردیم و موضوع تا رسیدن به نتیجه، پیگیری خواهد شد.

علی نیکزاد امروز (جمعه، ۲۴ اسفند) در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی آستانه اشرفیه و بندر چاف و چمخاله، هدف از سفر به استان گیلان را حضور در مراسم سالروز شهادت حضرت سید جلال الدین اشرف (ع)، برادر امام رضا (ع) در شهر آستانه اشرفیه دانست و اظهار کرد: این سفر بنا به دعوت نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس انجام شده است.

وی با بیان اینکه قبل از سفرهای استانی با رئیس مجمع نمایندگان استان ها هماهنگ هستیم، از دیدار استاندار گیلان با مدیرعامل صندوق توسعه ملی در هفته جاری خبر داد و بیان کرد: حتما کمک می کنیم تا گیلان از امکانات صندوق برای حل مشکل فاضلاب استفاده کند، زیرا سطح آب های زیرزمینی در گیلان بالاست و مانند سایر استان‌ها، امکان احداث چاه جذبی وجود ندارد.

نیکزاد با بیان اینکه باید موضوع فاضلاب را جدی بگیریم، ادامه داد: درباره دفن زباله، با هماهنگی معاون عمرانی وزیر کشور، یک جلسه این هفته برگزار می شود.

وی بیان کرد: بعد از عید، همراه مجمع نمایندگان گیلان حتماً این موضوعات را پیگیری خواهیم کرد.

نایب  رئیس مجلس با اشاره به طرح توسعه حرم در آستانه اشرفیه، اضافه کرد: مردم همکاری کردند و کار ارزشمندی انجام شد و تعداد کمی از پلاک‌ها باقی مانده است. با شرکت بازآفرینی شهری صحبت کردیم و قرار شد ۴۰ میلیارد تومان را برای تملک پلاک های باقی‌مانده در اختیار استان قرار دهند تا بتوانیم کار خیابان اصلی به طرف حرم را به اتمام برسانیم.

وی همچنین به پروژه کمربندی لاهیجان اشاره و اظهار کرد: با همکاری سازمان راهداری، تا پایان فروردین سال آینده، ۵۰ میلیارد تومان و ۵۰۰ تن قیر در اختیار پروژه قرار می گیرد. برای پروژه کمربندی لنگرود نیز با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی ۵۰۰ تن قیر اختصاص پیدا می کند.

نیکزاد بندر چمخاله را اولین بندر گردشگری شمال کشور دانست، ادامه داد: فرصت مناسبی فراهم شده است و از سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت می کنیم که به بندر چمخاله بیایند.

وی تأکید کرد: با همکاری استاندار گیلان، زمین و تسهیلات در اختیار سرمایه گذاران بندر چمخاله قرار می گیرد.

نایب  رئیس مجلس همچنین به تعطیلی پنجشنبه ها اشاره و بیان کرد: مجلس تعطیلی را اعلام نکرده، اگرچه کمیسیون اجتماعی به دنبال تبدیل ۴۴ ساعت کاری در هفته به ۴۰ ساعت است که عملاً پنجشنبه ها و جمعه ها تعطیل می شود. 

نیکزاد با بیان اینکه لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان رفته است، گفت: لایحه در مرحله اول به شورای نگهبان رفت و پس از تایید به دولت ابلاغ شد، البته جدول‌های بودجه را به شورای نگهبان فرستادیم که از حدود ۲۰ بند ایراد گرفته شد. از عمده موضوعات، رفع ایراد شد و مجلس روی مصوبه خود اصرار دارد و به همین دلیل، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

او سران قوا، بویژه رئیس جمهوری را پیگیر وضعیت معیشت دانست و افزود: سران قوا پیگیر کالابرگ بودند و با نامه رئیس جمهوری به رهبر انقلاب و اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی، برای دهک های تعیین‌شده کالابرگ رمضان را اختصاص دادیم و کالابرگ عید هم ارائه می شود.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403122416851
  • خبرنگار : 50040