استقرار ۷۳ پایگاه جمعیت هلال احمر در محورهای مواصلاتی منتهی به مشهد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی از استقرار ۷۳ پایگاه جمعیت هلال احمر در سراسر جاده‌ها و محورهای مواصلاتی منتهی به مشهد به صورت شبانه‌روزی خبر داد.

سید علی منیری امروز ۲۴ اسفند در حاشیه مراسم مانور خدمت ستاد خدمات سفر با اشاره به تمرکز برنامه‌های هلال احمر بر دو محور اصلی در آستانه چهارشنبه آخر سال، اظهار کرد: محور نخست آموزش همگانی است. در این راستا تهیه و انتشار محتوای آموزشی از حدود دو هفته قبل با همکاری رسانه‌های ملی، خبرگزاری‌ها و اصحاب رسانه در فضای مجازی و رسانه ملی آغاز شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هدف از این اقدام، ارتقای آگاهی عمومی و اطلاع‌رسانی در خصوص نکات ایمنی و پیشگیری از حوادث است.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانی در آستانه چهارشنبه آخر سال یکی از پرمشغله‌ترین مجموعه‌هاست، افزود: به منظور پشتیبانی از این نهاد، ۱۰ تیم عملیاتی ۲۵ نفره پیش‌بینی شده است. در صورت نیاز، از ظرفیت جوانان داوطلب برای همکاری با نیروهای آتش‌نشانی در موضوعاتی که در توانشان است، استفاده خواهد شد.

او درباره برنامه‌های نوروزی نیز گفت: از ۷۳ پایگاه جمعیت هلال احمر مستقر در محورهای مواصلاتی منتهی به مشهد، ۴۰ پایگاه در زمینه امداد و نجات و ۳۳ پایگاه در زمینه خدمات پیشگیرانه و طرح خدمات یکپارچه فعالیت خواهند داشت.

وی بیان کرد: فعالیت این پایگاه‌ها با محوریت جوانان، داوطلبان و مربیان آموزش همگانی جمعیت هلال احمر انجام می‌شود، همچنین ارائه خدمات ویلچررانی در ۵ موقعیت حرم مطهر رضوی در ایام نوروز بویژه در لحظه تحویل سال و شب‌های قدر، برای رفاه حال زائران سالمند و توانخواه برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403122416828
  • خبرنگار : 50990