مدیر امور اراضی استان اعلام کرد:

رفع تصرف بیش‌از ۴۴ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ایلام

مدیر امور اراضی استان ایلام از رفع تصرف و بازگشت ۴۴ هزار و ۵۶۰ متر مربع از اراضی زراعی و باغی شهرستان ایلام به چرخه تولید خبر داد.

اکبر نصری در این خصوص اظهار کرد: این اقدام در راستای حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و با همکاری کارگروه فراقوه‌ای و هماهنگی با دادستان انجام شده است.

وی افزود: در این عملیات، نماینده‌ای از مدیریت امور اراضی به همراه عوامل انتظامی و کارکنان این مدیریت حضور داشته و در نتیجه آن ۱۷ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی مناطق چشمه کبود و چغابلگ قلع و قمع شد.

مدیر امور اراضی استان ایلام خاطرنشان کرد: در جریان این عملیات، ۲ مورد بنا، ۱۰ مورد فنس‌کشی، ۱ مورد پی‌ریزی و ۳ مورد دیوارکشی به مساحت مجموع ۲هزار و ۶۱۰ متر مربع تخریب شد. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان ایلام، این مسئول تأکید کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۷۳ مورد قلع و قمع در شهرستان ایلام انجام شده که منجر به آزادسازی تقریبی ۱۶ هکتار از اراضی شده است، این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان در حفظ و صیانت از اراضی زراعی و باغی شهرستان ایلام است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403122316187
  • خبرنگار :