حدود ۱۰هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر هستند

باشگاه اسیران فلسطینی اعلام کرد که حدود ۱۰ هزار اسیر فلسطینی درگیر شرایط سخت زندان‌های رژیم اشغالگر هستند.

به گزارش ایسنا، باشگاه اسیر فلسطینی روز چهارشنبه در خصوص وضعیت اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد: همچنان حدود ۱۰ هزار اسیر فلسطینی درگیر شرایط سخت زندان‌های رژیم اشغالگر بوده و در معرض سیاست‌های سرکوبگرایانه قرار داشته و از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی محروم هستند.

این نهاد فلسطینی با اشاره به اینکه از این تعداد ۳۴۰۵ اسیر در شرایط بازداشت موقت هستند، اعلام کرد که در زندان‌های رژیم صهیونیستی ۳۵۰ کودک، ۲۱ زن و ۱۵۵۵ اسیر از نوار غزه به سر می‌برند.

باشگاه اسیر فلسطینی اشاره کرد که بیش از ۱۵۶۴۰ مورد بازداشت از آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ تا ابتدای مارس ۲۰۲۵ رصد شده است.

این نهاد بیان کرد که مقاومت توانست در چارچوب مرحله اول توافق طوفان الاقصی ۱۷۷۷ اسیر را آزاد کند که از جمله آن‌ها ۲۸۵ اسیر دارای حکم حبس ابد و ۲۸۰ اسیر دارای احکام طولانی مدت بالای ۱۰ سال بوده است.

باشگاه اسیر فلسطینی اعلام کرد که در همین مدت زمانه ۶۲ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده که ۴۰ نفر از آن‌ها از اهالی غزه بودند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403122216059
  • خبرنگار : 71933