دکتر شاهرخ یوسف زاده امروز، چهارشنبه ۲۲ اسفند در نشست خبری پویش «نه به تصادف» که در پژوهشکده ترومای استان گیلان برگزار شد، تروما را شامل هر آسیبی دانست که به بدن انسان وارد می شود و اظهار کرد: تروما هم می تواند جسمی باشد و هم روحی و روانی.
وی با بیان اینکه افراد درگیر با ترومای ناشی از تصادفات جاده ای سال های زیادی از عمرشان را از دست می دهند، افزود: اگرچه بیماری های قلبی و انواع سرطان ها مهمترین عامل در مرگ و میر هستند، اما معمولا در سال های پایانی عمر انسان رخ می دهند، در حالی که قربانیان ترومای تصادفات جاده ای معمولا در سنین پایین تر بوده و جوان و میانسال هستند لذا سال های از دست رفته عمرشان بیشتر است.
رئیس پژوهشکده ترومای گیلان با اشاره به مشکلات اجتماعی و اقتصادی ناشی از تروما برای خانواده ها، تاکید کرد: ترومای جاده ای تنها بیماری است که وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی قادر به درمان آن نیست، زیرا عوامل اثرگذار و مداخله کننده متعدد و متفاوت دارد.
یوسف زاده اقدامات دانشگاه علوم پزشکی را در دو مرحله پیش بیمارستانی و بیمارستانی دانست و گفت: پیشگیری از تروما قبل از حادثه بوده که با آموزش و فرهنگ سازی محقق می شود؛ بعد از آموزش باید به وضعیت راه و وضعیت خودرو و وضعیت قوانین راهنمایی و رانندگی بپردازیم.
وی با بیان اینکه مرحله پس بیمارستانی و بازتوانی متولی مستقیم ندارد، اضافه کرد: بازتوانی مهم است و نباید مغفول بماند. البته کمیته امداد و بهزیستی تا حدودی اقدام به رسیدگی به مسائل و مشکلات افراد آسیب دیده می کنند.
رئیس پژوهشکده ترومای گیلان، تنها راه نجات از معضل مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای را مدیریت یکپارچه دانست و تاکید کرد: پژوهشکده ترومای گیلان طرح کاهش حوادث جاده ای را تهیه کرده و نیازمند همکاری همه دستگاه ها از جمله پلیس راه و راهور و راهداری و هلال احمر و آتش نشانی و صدا و سیما و... هستیم.
وی با بیان اینکه تروماسیستم گیلان با استان های دیگر متفاوت است، گفت: نیازمند مدیریت یکپارچه تروما هستیم و باید آن را بومی سازی کنیم.
بوسف زاده، کاهش مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای را یکی از شاخص های توسعه دانست و ادامه داد: برای کاهش ۱۰ هزار نفری جان باختگان سالانه در کشور نیازمند عزم جدی هستیم.
دکتر زهرا محتشم، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ترومای گیلان نیز، با بیان اینکه ۵۰ درصد مصدومین ناشی از تصادفات جاده ای در لحظه تصادف فوت می کنند، افزود: ۲۵ درصد این افراد حین انتقال به مراکز درمانی و ۲۵ درصد دیگر در داخل بیمارستان جان خود را از دست می دهد لذا در صورت وجود توانمندترین تیم اورژانس، فقط می توانیم از ۲۵ درصد مرگ و میرها جلوگیری کنیم.
وی با تاکید بر لزوم کاهش تصادفات و مرگ و میرهای ناشی از آن، عنوان کرد: پویش «نه به تصادف» به دنبال آگاهی بخشی و ایجاد حساسیت در جامعه است و در گام های بعدی به دنبال ایمنی جاده و ایمنی خودرو هستیم.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه مرگ و میر ناشی از تصادفات نباید در جامعه عادی سازی شود، خاطرنشان کرد: تصادفات جاده ای قابل پیش بینی و پیشگیری است.
وی تصادفات جاده ای را یا ناشی از خطا و یا ناشی از خلاف دانست و متذکر شد: در سال های ۸۵ تا ۹۵ شاهد روند نزولی جان باختگان بودیم، اما مجدد روند صعودی شد. خیلی از کشورها به سمت تصادف صفر رفته اند و در ایران نیز باید این آگاه سازی اتفاق بیفتد.
انتهای پیام