وزیر نیرو:

بارش‌ها کفاف رفع کم‌آبی تهران را نمی‌دهد

وزیر نیرو با تاکید بر اهمیت توسعه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور گفت: بارندگی‌های دو شب گذشته تهران تا بیست اسفند ۱۴۰۳ تنها ۱۱ میلی‌تر به ثبت رسیده است که کفاف رفع کم آبی کلانشهر تهران را نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت نیرو با وجود تداوم خشکسالی‌ها و نیز کاهش قابل توجه بارندگی در کشور به منظور تامین آب مورد نیاز در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعت، اقدامات ویژه‌ای را با جدیت در دستور کار خود قرار داده است.

وی درباره طرح‌های آبرسانی استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: پیگیری حقابه از همسایه شرقی که مذاکرات آن توسط وزارت امور خارجه در حال انجام است از جمله اقدامات است؛ اما در  کنار آن طرح انتقال آب دریا در حال پیگیری بوده و طرح آبخوان‌های شرقی نیز در حال اجراست.

علی آبادی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی روحیه خود را برای حمایت از اقدامات و طرح‌های وزارت نیرو نشان داده است، گفت: موضوع تامین آب شرب در نقاط مختلف کشور در اولویت است و لازم است در حوزه کشاورزی به سمت کشاورزی گلخانه‌ای و اصلاح الگوی کشت بریم.  

وزیر نیرو با بیان اینکه چالش آب سالهاست که تداوم دارد، اضافه کرد: مشکل آب اصفهان برای اکنون نیست و مسئله‌ای تاریخی است اما نکته این است که با تدبیر و پیگیری فراوان، طرح‌های توسعه‌ای یکی پس از دیگری در حال اجراست.

وی در ادامه به پیشرفت‌های حاصل شده در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره و تصریح کرد: تا پیک تابستان سال پیش رو ۳۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی به مدار تولید اضافه می‌شود.

علی آبادی در ادامه از نصب ۵ میلیون کنتور هوشمند خبر داد و گفت: این امر طی ۳۰ سال گذشته انجام نشده است، اما با اقدامات آغاز شده می‌توان از این طریق ۱۰ هزار مگاوات بار مصرف را کاهش داد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403122215623
  • خبرنگار :