استاندار قم تاکید کرد

فرهنگ شهادت؛ کلید حرکت جامعه

استاندار قم در دیدار فرزندان شهدا تاکید کرد: تنها فرهنگ شهادت و سیره شهدا می‌تواند موجب تحول در جامعه شود.

اکبر بهنام جو به مناسبت فرا رسیدن ۲۲ اسفند، روز شهید در دیدار با فرزندان شهید شاغل در استانداری، به فاصله جامعه امروز با فرهنگ شهادت اشاره کرد و گفت: تنها فرهنگ شهادت و سیره شهداست که می‌تواند جامعه را نجات دهد و روحیه کار را به مردم تزریق کند. 

وی تکریم خانواده شهدا را وظیفه همگانی دانست و افزود: هرجا رنگ و بوی شهدا وجود داشته باشد قطعاً تحول در آن شکل خواهد گرفت.

استاندار قم در عین حال تحول را امری جمعی دانست و تصریح کرد: استفاده از همه نیروهای کارآمد، برنامه محوری، دید باز و اخلاق مداری قطعاً موجب تحول در کشور و سربلندی نظام اسلامی خواهد شد. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم، بهنام جو در پایان این جلسه از فرزندان شهید شاغل در استانداری با اهدای هدیه و لوح سپاس از آنان تجلیل کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403122215265
  • خبرنگار : 50455