فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء:

۲۱ پروژه عظیم عمرانی آذربایجان‌شرقی را در دست اجرا داریم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) از پیمانکاری این قرارگاه در ۲۱ پروژه عظیم عمرانی در آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: قرارگاه سازندگی علاوه‌بر ده‌ها پروژه، ۲۱ پروژه عظیم در آذربایجان‌شرقی در حال ساخت دارد که با جدیت تمام در حال اتمام برای بهره‌برداری آن هستیم.

سردار عبدالرضا عابد روز سه‌شنبه ۲۱ اسفند در آئین بهره‌برداری از بخشی از آزادراه مراغه - هشترود (حدفاصل کیلومتر ۱۳ تا ۴۲) به تشریح پروژه های عمرانی قرارگاه خاتم‌الانبیا پرداخت و گفت: این قرارگاه یک‌هزار و ۷۷۵ کیلومتر آزادراه، چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر خط‌آهن، سه‌هزار کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در حال ساخت و بهره‌برداری دارد و همچنین در حال حاضر در اقصی نقاط کشور در حال ساخت کریدورهای مختلف است.

وی ادامه داد: خاتم‌الانبیا ۷ هلدینگ دارد که تنها فقط یک هلدینگ آن مربوط به راه و شهرسازی است و همچنین ما در بخش‌های انرژی، سدسازی، کشاورزی، بنادر و خدمت‌رسانی به مردم در خط مقدم جنگ اقتصادی هستیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) با بیان این‌که تحریم‌ها تاثیری در پیشرفت کشور ندارد، گفت: طبق فرمایش حضرت امام خمینی(ره) «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند»، طی هشت سال دفاع مقدس دشمنان نظام اسلامی دیدند که هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند و در این راستا نیز با وجود همه تحریم‌های همه‌جانبه نمی‌توانند کاری از پیش ببرند.

عابد، قرارگاه سازندگی را بازوی قوی برای دولت‌ها عنوان کرد و افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا علی‌رغم این‌که وظیفه سرمایه‌گذاری ندارد ولی با تمام امکانات سرمایه‌گذاری و عملیات اجرایی را پیش می‌برد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403122115053
  • خبرنگار : 50627