با ورود دستگاه قضایی؛

وضعیت برج تاریخی زرند ساماندهی می‌شود 

نشست بررسی مسائل و مشکلات بخش گردشگری و میراث فرهنگی شهرستان زرند با حضور رئیس دادگستری، دادستان، فرماندار، شهردار، رئیس شورای شهر و اعضای کمیسیون فرهنگی و گردشگری شهرستان و معاون اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان در زرند برگزار شد.

ابوالفضل فرحبخش رئیس دادگستری شهرستان زرند ۲۱ اسفند در این نشست گفت: ما می‌دانیم که زرند نسبت به تمام شهرستان‌های استان از آثار تاریخی کمتری برخوردار است و این فقر، گاهی محصول قهر طبیعت و گاهی بر اثر جهل و ناآگاهی گذشتگان بوده که آثار این شهرستان را نابود کرده است.

وی ادامه داد: همین امر باعث می‌شود تا نگاه دستگاه قضایی شهرستان نسبت به حفظ و نگاهداری آثار تاریخی بسیار جدی باشد.

رئیس دادگستری زرند با اشاره به برج تاریخی زرندوئیه افزود: پذیرفته نیست تا این برج که بخشی از شناسنامه تاریخی زرند است، اینگونه دچار بلاتکلیفی شود. از سویی علاوه بر احتمال تخریب آن، محلی برای تجمع افراد بزهکار از جمله معتادان متجاهر شده که سبب سلب آرامش و آسایش شهروندان حاشیه برج شده است.

وی با استقبال از پیشنهاد رئیس میراث فرهنگی زرند درباره ایجاد یک میدان در محدوده برج به طوری که این برج داخل میدان قرار گیرد و اطراف آن تبدیل به بازار جدید و نیز سوئیت‌های اقامتی برای مردم شود، گفت: این طرح خوبی است مشروط بر آنکه تمام ضوابط و مقررات آن اعم از موافقت‌های میراث فرهنگی و شهرداری اخذ شود و انتظار دارم متولیان امر با حساسیت نسبت به بررسی و اقدام، عمل نمایند.

به گزارش ایسنا، در این نشست محمدعلی کدوری معاون اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان با اشاره به قدمت تاریخی برج زرندوئیه گفت: این برج دارای مالکیت شخصی است و امیدواریم با همکاری مالکان آن بتوانیم این اثر را به ثبت ملی برسانیم.

وی افزود: در صورتی که فرد یا افرادی آماده اجرای یک طرح جامع گردشگری در این محدوده باشند، ما آماده همکاری و اعطای تسهیلات مناسب به مجری طرح خواهیم بود.

همچنین علی ضیاءالدینی شهردار زرند اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های تفریحی و گردشگری از اهداف مهم شهرداری است و با توجه به نیاز شهروندان به فضاهای تفریحی، برنامه‌هایی در دست اقدام داریم.

وی از برنامه شهرداری برای مقبره عارفان زرندی از جمله شیخ عبدالسلام و خواجه فقیه سخن گفت و ابراز امیدواری کرد در سال آتی آرامگاه این دو عارف از حالت فعلی خارج و به وضعیتی مقبول برسد.

به گزارش ایسنا، برج زرندوئیه در وسط قلعه‌ای کوچک احداث شده و در ۶ کیلومتری شمال شهر زرند قرار دارد.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403122114951
  • خبرنگار : 51025