به گزارش ایسنا، «اورزولا فون درلاین»، رئیس کمیسیون اروپا در جریان مناظرهای درباره حمایت پایدار از اوکراین در پارلمان اروپا به موضعگیریهای تهاجمی روسیه و تغییر در سیاست خارجی ایالات متحده اشاره کرد و گفت: «نظم امنیتی اروپا دچار تزلزل شده و بسیاری از تصورات اشتباه ما در حال فروپاشی است.»
به گزارش روزنامه «گاردین»، او در ادامه گفت: «برخی بر این باور بودند که روسیه میتواند در معماری اقتصادی و امنیتی اروپا ادغام شود. برخی دیگر به حمایت کامل آمریکا تا ابد امیدوار بودند. اینگونه شد که ما از خود غفلت کردیم؛ اما اکنون زمان توهمات به پایان رسیده است.»
فون در لاین استدلال کرد که تصمیمات اخیر رهبران اتحادیه اروپا «بیسابقه» بوده و پیش از این «کاملاً غیرقابل تصور» تلقی میشد، اما اکنون فوریتی جدید برای اقدام و مسلحسازی دوباره اروپا در جریان است. او گفت: «ما به افزایش توان دفاعی اروپا نیاز فوری داریم.»
وی توضیح داد که اولویت نخست، «نیاز فوری به پر کردن شکافهای موجود در تأمین تجهیزات نظامی اوکراین و ارائه تضمینهای امنیتی قاطع به این کشور» است، اما اروپا باید فراتر از این اقدامات نیز گامهایی بردارد. او با طرح این ادعا که روسیه «یک همسایه متخاصم» است، گفت تنها راه ایجاد بازدارندگی است.
انتهای پیام