پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در سقز طی طرح نظارتی نوروز و رمضان

رییس مرکز بهداشت سقز گفت: در هشتمین روز از اجرای طرح نظارتی نوروز و رمضان، پنج واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل تکرار نواقص بهداشتی و عدم رفع آن‌ها در مهلت مقرر پلمب شدند.

خالد فتاحی به رسانه‌های استان کردستان اعلام کرد که عمده نواقص این اماکن شامل عدم رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان (عدم دریافت کارت بهداشت، عدم استفاده از روپوش و کلاه) و وضعیت نامناسب بهسازی محل کسب بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی استان کردستان، وی افزود: از پنج واحد پلمب شده، یک واحد قصابی، یک واحد قنادی، یک واحد فروشگاه مواد غذایی و ۲ واحد آرایشگاه زنانه بوده‌اند.

دکتر فتاحی با تأکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی در حفظ سلامت عمومی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به مرکز بهداشت اطلاع دهند.

از ابتدای اجرای طرح نظارتی نوروز و رمضان ۱۴۰۳ تاکنون، ۸ واحد صنفی متخلف در سقز پلمب شده‌اند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403122114520
  • خبرنگار :