دادستان ایلام خواستار شد

قوانین مربوط به ایثارگران، دقیق اجرا شود

دادستان مرکز ایلام در همایش «حقوق شهروندی ایثارگران با رویکرد جایگاه قوانین ایثارگران در برنامه هفتم توسعه» بر لزوم اجرای دقیق قوانین حمایتی از ایثارگران تأکید کر و گفت: قوانین مربوط به ایثارگران باید بدرستی اجرا شود.

عبدالوهاب بخشنده .شامگاه امروز دوشنبه ۲۰ اسفند، با اشاره به نقش بی‌بدیل ایثارگران در دفاع از کشور، اظهار کرد: هیچ رزمنده‌ای برای مزایا به میدان نرفت، بلکه عشق به وطن و ایمان بود که آنان را به جبهه کشاند و اکنون وظیفه ماست که برای حمایت از این قشر، قوانین را درست اجرا کنیم.

بخشنده تصریح کرد: برخی قوانین مربوط به ایثارگران به‌درستی اجرا نمی‌شود و بعضی از آنها حتی به قوانین متروکه تبدیل شده‌اند، این مسئله نشان‌دهنده ضعف در قانونگذاری و بی‌توجهی به مشکلات واقعی ایثارگران و خانواده‌های آنان است.

وی با انتقاد از روند پیچیده و زمان‌بر اجرای قوانین گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران برای بهره‌مندی از حقوق قانونی خود باید از مسیرهای سخت و پرپیچ‌ و خم عبور کنند، این در حالی است که قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران باید بدون این موانع اجرایی شود. اجرای صحیح قوانین ایثارگری یک وظیفه شرعی و ملی است. همه مسئولان باید در این مسیر گام بردارند و اجازه ندهند که حقوق این عزیزان تضییع شود.

دادستان ایلام همچنین به مشکلات فرزندان شهدا و جانبازان در حوزه اشتغال اشاره کرد و افزود: برخی مدیران با اجرای ناقص قوانین، مانع از بهره‌مندی فرزندان شهدا از حقوق قانونی‌شان می‌شوند، این در حالی است که اشتغال و حمایت از ایثارگران باید در اولویت باشد.

وی با بیان اینکه در دستگاه قضایی استان، شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به مشکلات ایثارگران ایجاد شده، گفت: در دادسرا بصورت ویژه به پرونده‌های مرتبط با ایثارگران رسیدگی می‌شود و از حقوق آنان با جدیت دفاع خواهیم کرد.

محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز در این همایش با اشاره به اهمیت جایگاه ایثارگران در نظام حقوقی کشور، تأکید کرد که آرامش حاکم بر بنیاد شهید، مرهون عنایت شهدا و خضوع و خشوع خانواده‌های ایثارگر است. 

وی افزود: موضوعات قابل دفاع در مجموعه بنیاد شهید، برای پیشبرد اهداف بنیادی، پیگیری موازین و مقررات حقوقی مرتبط با این جامعه ارزشمند است، این همایش در راستای تحقق نیازهای برنامه هفتم توسعه و ارتقای سطح فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور برگزار شده و از ظرفیت‌های حقوقی استان در این زمینه بهره گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، از جمعیت ۶۰۰ هزار نفری استان ایلام، حدود ۱۰۷ هزار نفر تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارند.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۲۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403122014329
  • خبرنگار : 71299