حماس: نتانیاهو مانع اجرای توافق می‌شود

جنبش حماس با اشاره به پایبندی خود به اجرای توافق و آمادگی برای آغاز فوری مذاکرات دور دوم، تاکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تنها به دلایل شخصی و حزبی مانع اجرای توافق می‌شود.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس امروز (دوشنبه) اعلام کرد: به توافق آتش‌بس و اجرای آنچه توافق شده کاملا پایبند بوده و برای آغاز فوری مذاکرات مرحله دوم آماده هستیم.

حماس در ادامه تاکید کرد: نتانیاهو به دلایل شخصی و حزبی صرف مانع اجرای توافق می‌شود و آخرین چیزی که به آن اهمیت می‌دهد، آزادی اسرا و احساسات خانواده‌های آنهاست.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، این جنبش همچنین اعلام کرد: توافق با نظارت میانجی‌ها انجام شد و جهان شاهد است که رژیم اشغالگر را ملزم به اجرای آن به عنوان تنها راه بازگرداندن اسرا می‌کند.

حماس در پایان نیز تاکید کرد: باج‌خواهی و تهدید با جنگ هرگز سودی نخواهد داشت و هیچ راهی به جز مذاکرات و پایبندی به توافق وجود ندارد و هر چیزی به غیر از این سرنوشت اسرا را به خطر می‌اندازد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403122014187
  • خبرنگار : 71496