نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

وظیفه ما تبیین درست راهپیمایی روز قدس است

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: روز قدس زمانی به صورت موثر برگزار خواهد شد و باید از خانه‌ها، مساجد و محلات شروع شود. 

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی امروز (دوشنبه ۲۰ اسفند) در جلسه هماهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس، اظهار کرد: مسئله‌ قدس اتفاقی صددرصد جدا از ۲۲ بهمن نیست. مناسبت‌های ملی و مذهبی به هم متصل است. اگر ما بدانیم چگونه می‌توانیم ۲۲ بهمن را به صورت جشن و به صورت مردمی برگزار کنیم همان راه‌حل را در روز قدس هم به کار خواهیم برد. 

او با اشاره به اینکه نمی‌توانیم خود را محدود به حلقه‌های میانی کنیم که در روز برنامه هم اجرای برنامه برعهده آنان است، بیان کرد: اگر بتوان به هیات و محلات محوریت داد و زمینه فعالیت آنها را مشخص کرد نتیجه‌بخش خواهد بود. 

وی اظهار کرد: در گذشته که فضای مجازی و ... وجود نداشت اجرای هماهنگ اشعار و ابیات واقعا شورانگیز بود. ابتکار ‌خلاقیت در اجرای برنامه‌ها بسیار مهم است و اتفاقات خوب به عنوان الگو قرار می‌گیرند. زنجان با دسته حسینیه اعظم باعث شد اجتماع مردم در اردبیل، بم و ... نشان داده شود. 

حسینی ادامه داد: کارهای ابتکاری، به عنوان یک‌ نرم‌افزار و امکان است. می‌توانیم بیایم و شعار دهیم و برویم و در مقابل آن می‌توانیم جریان‌ساز باشیم. 

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه روز قدس چله ۲۲ بهمن است، عنوان کرد: این مناسبت به صورت متوالی و در چله هم قرار دارند. پس از ۲۲ بهمن دهه کرامت و ولایت است و پس آن محرم و اربعین. 

او بر اهمیت مدیریت صحیح این روزها تاکید کرد و گفت: علت ایجاد مشکل در برنامه‌ها عدم مدیریت صحیح مراسم و روزهای مهم است که باید در این حوزه تجدیدنظر شود.

حسینی با بیان اینکه رمز کار مشترک و کار محتوایی، استفاده بهینه است، گفت: با این جریان محتوایی می‌توانیم روز قدس را مبتنی بر جریان‌سازی و نظام اندیشه‌ای برگزار کنیم.

در ادامه رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: راهپیمایی روز قدس صرفا یک بازخورد شهری، استانی و کشوری نیست؛ روز قدس چیزی شبیه ماه محرم است که کسی تصور نمی‌کرد روز عاشورا در انگلیس و آمریکا و ... به اهتزاز در بیاید.

حجت‌الاسلام علی ناصر اظهار کرد: حضرت امام‌ خمینی (ره) سال ۱۳۵۹ آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس نام‌گذاری کرد و پس آن هرساله در این روز با حضور مردم به صورت راهپیمایی جبهه مقاومت و بیت‌المقدس مورد حمایت قرار می‌گیرد.

او بیان کرد: این راهپیمایی‌ها و استقامت و مقاومت مردم فلسطین در مقابل اسرائیل رژیم اسرائیل را به سمت شکست می‌برد.

وی افزود: روز قدس، در سال‌های اخیر پرچم فلسطین و حزب‌الله را نه به عنوان یک پرچم، بلکه به منزله یک جبهه مقاومت برافراشته است‌. در این جبهه جمعیت کم در مقابل جمعیت بسیار قوی مقاومت کردند و پیروز این جبهه نیز جبهه مقاومت بودند. 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه وظیفه ما تبیین درست راهپیمایی روز قدس است، ادامه داد: راهپیمایی روز قدس ابعاد مختلف عملیات طوفان‌الاقصی است که ضربه بسیار تاریخی به نظام سلطه زد.

ناصر با بیان اینکه اهمیت روز قدس امسال از سال‌های گذشته بیشتر است، عنوان کرد: این اهمیت به دلیل اتفاقاتی است که با حملات وحشی‌صفتانه اسرائیل رخ داد و منتهی به شهادت تعدادی از سران مقاومت شد.

او با اشاره به اینکه دشمن به بهانه‌های مختلف سعی کرد جبهه فلسطین و شکست اسرائیل را از اذهان پاک کند، گفت: با وجود اینکه دشمن سعی می‌کند مسیر این قضیه را عوض کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: راهپیمایی روز قدس در روز ۸ فروردین ساعت ۱۰ صبح از بلوار قائم شروع و منتهی به مصلی خواهد شد و مراسم سخنرانی در مصلی برگزار خواهد شد، اما برنامه های محتوایی در طول مسیر اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403122014055
  • خبرنگار : 51009