بهسازی و نصب ۱۵۰۰ تابلوی علائم در محورهای چهارمحال و بختیاری برای نوروز ۱۴۰۴

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بازرسی‌های مستمر از مجتمع‌های خدمات بین‌راهی توسط تیم نظارتی صورت می‌گیرد، گفت: برای نوروز امسال ۱۵۰۰ تابلوی علائم راهنمایی و رانندگی در محورهای استان بهسازی و نصب می‌شود.

حسین مالکی امروز ۲۰ اسفند در جلسه کمیته خدمات سفر که با حضور دستگاه‌های خدمات‌رسان در اداره‌کل راهداری برگزار شد، اظهار کرد: در راستای ارائه بهتر خدمات نوروزی، جلساتی متعددی با حضور صنوف و شرکت‌ها برگزار و مسائل و مشکلات مطرح شد.

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امسال محور فعالیت‌های راهداری متناسب با پویش «نه به تصادفات» برنامه‌ریزی شده است، گفت: در همین راستا پنج کلیپ، ۱۵ پوستر و ۱۰۰۰ کتابچه متناسب با پویش «نه به تصادفات» از سوی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهیه شده است.

مالکی با اشاره به اینکه بازرسی‌های مستمر از مجتمع‌های خدمات بین‌راهی توسط تیم نظارتی صورت می‌گیرد، افزود: برای نوروز امسال ۱۵۰۰ تابلوی علائم راهنمایی و رانندگی در محورهای چهارمحال و بختیاری بهسازی و نصب می‌شود.

وی با بیان اینکه لکه‌گیری و شست‌وشوی تابلوها و تجهیز سیستم‌های روشنایی در محورهای چهارمحال و بختیاری انجام شده است، گفت: استقرار ماشین‌آلات و گروه‌های راهداری در جاده‌ها، تعمیر و تأمین روشنایی جاده‌ها، ۱۷۰ کیلومتر خط‌کشی و اجرای دو کیلومتر حفاظ از دیگر اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در نوروز ۱۴۰۴ است.

مالکی اضافه کرد: تعداد ۲ جرثقیل ۵۰ تنی در محورها برای پاکسازی بعد از تصادفات مسقر هستند و نقاط حادثه‌خیز نیز با نصب تابلو و بنر برای این ایام آشکارسازی شده‌اند که بعد از تعطیلات اصلاح صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403122013806
  • خبرنگار : 50975