سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار گلستان:

فرمانداران بر اجرای سند ملی ترویج مطالعه نظارت داشته باشند

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار گلستان با اشاره به اهمیت تولید محتوای اثرگذار با تکبه بر فناوری‌های نوین برای ترویج خواندن، گفت: فرمانداران در اجرای «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در سطح شهرستان نظارت داشته باشند.

 محمد حمیدی  امروز شنبه ۱۸ اسفند، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان با اشاره به سند ملی خواندن و ترویج مطالعه  اظهار کرد: تصمیمات و برنامه‌ها باید مطابق با نیاز و سلایق جوان و نوجوان و همگام با فناوری روز باشد، چراکه این نسل، نسل آینده‌ساز کشور است. 

وی افزود: توجه به فناوری‌های نوین و نقش آن در امر خواندن و همچنین توجه به تولید محتوا، از ویژگی‌های سند ملی خواندن و ترویج مطالعه است. 

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار گلستان تصریح کرد: تولید محتوای مناسب و اثرگذار در راستای ارزش‌های انسانی و اسلامی، مطابق با نیاز روز جامعه و فناوری نوین، نقش بسزایی در ترویج مطالعه خواهد داشت.

حمیدی افزود: نسل جوان در فضایی زیست می‌کند که به واسطه پیشرفت تکنولوژی، دسترسی به مطالب و محتوا بسیار راحت و سریع شده است. برخلاف کتاب، منبع و ارزش مطالب و محتوای در فضای مجازی نامشخص بوده و نمی‌توان به آن تکیه و اعتماد کرد، این نکته‌ای ست که جوانان باید متوجه باشند. 

سرپرست معاونت امنیتی اجتماعی استاندار گلستان گفت: مطمئناً محتوای تولیدی باید برای جوان، نوجوان و قشر دانش‌آموز، قانع کننده و جذاب باشد.

حمیدی ادامه داد: همه معلمان و فرهنگیان این سند را مطالعه و با خلاقیت در کلاس‌های خود اجرایی کنند و در ایجاد تمایل به مطالعه و کتاب خوانی در دانش‌آموزان نقش‌آفرین باشند. 

وی با بیان اینکه بخشی از آسیب‌های اجتماعی حاصل مطالب و محتوای مضر و نادرست فضای مجازی است که به راحتی در دسترس است، افزود: اگر نسل جوان و نوجوان از مضرات و آسیب‌های ناشی از محتوای نادرست و کذب فضای مجازی آگاه شود به مطالعه کتاب روی خواهد آورد.

حمیدی گفت: فرمانداران در اجرای سند ملی خواندن و ترویج مطالعه در سطح شهرستان نظارت داشته باشند.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار گلستان تصریح کرد: حوزه‌های علمیه جهت تولید محتوای مناسب و اثر گذار با دستگاه‌های فرهنگی بصورت مستمر در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۴۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403121812794
  • خبرنگار : 51022