فعالیت اورژانس اجتماعی در ۱۵ شهرستان سیستان و بلوچستان

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی سیستان و بلوچستان گفت: اورژانس اجتماعی در ۱۵ شهرستان استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کند.

طاهر میرشکار امروز ۱۸ اسفند در شورای سلامت اجتماعی استان گفت: اورژانس اجتماعی بهزیستی با استفاده از ظرفیت مراکز مداخله در بحران، پایگاه‌های خدمات اجتماعی و تیم‌های سیار، خدمات تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی را به جامعه هدف ارائه می‌دهد.

وی از ثبت ۹ هزار و ۳۸۶ تماس مرتبط با آسیب‌های اجتماعی در خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در سال جاری خبر داد و افزود: سه هزار و ۲۸۳ مداخله توسط تیم‌های سیار اورژانس اجتماعی و یک هزار و ۶۵۷ مراجعه حضوری به مراکز مداخله در بحران استان ثبت شده است.

میرشکار اظهار کرد: در سال جاری ۹ هزار و ۳۸۶ تماس با خط ۱۲۳ به ثبت رسیده که تمام این موارد در حوزه آسیب‌های اجتماعی از جمله کودک‌آزاری، همسرآزاری، سالمندآزاری، معلول‌آزاری، خشونت‌های خانگی، خودکشی و سایر بحران‌های فردی و خانوادگی بوده است.

وی با اشاره به اقدامات تیم‌های سیار اورژانس اجتماعی افزود: در این مدت، تیم‌های سیار اورژانس اجتماعی نیز در سه هزار و ۲۸۳ مورد بحران اجتماعی مداخله کرده و با حضور در محل، اقدامات تخصصی مددکاری و روان‌شناختی را ارائه داده‌اند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی سیستان و بلوچستان از مراجعه یک هزار و ۶۵۷ نفر به مرکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی خبر داد و خاطرنشان کرد: این مراکز به عنوان یکی از اصلی‌ترین بخش‌های اورژانس اجتماعی، خدمات مشاوره‌ای، مددکاری و حمایت‌های روانی - اجتماعی را به افراد در معرض بحران ارائه می‌کنند.

میرشکار با تاکید بر اهمیت اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزود: هدف از فعالیت این مراکز، مداخله به‌موقع و تخصصی برای جلوگیری از تشدید بحران‌های فردی و خانوادگی و ارائه خدمات حمایتی به گروه‌های هدف است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403121812724
  • خبرنگار :