حیدری مطرح کرد

حرکت منسجم و هدفمند؛ کلید پیروزی در میدان جنگ نرم

نایب رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تاکید کرد: دشمن به شکل منسجم در میدان جنگ نرم عمل می کند ما نیز باید در میدان عمل به شکل منسجم و هدفمند در مقابل آنان بایستیم.

شهریار حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری برای مقابله با تهدیدات نرم افزاری دشمن، بیان کرد: سال‌هاست مقام معظم رهبری به مسئولان و مقامات در خصوص جنگ نرم دشمن هشدار داده اند. ما جنگ سخت را هشت سال با دشمن بعثی تجربه کردیم. نه تنها نتوانستند آسیبی به پیکر نظام اسلامی وارد کنند، بلکه جمهوری اسلامی توانست محکم تر  و قدرتمندتر در برابر دشمنان بایستد. در جنگ سخت جمهوری اسلامی به توفیقات بزرگی دست پیدا کرد، دشمن نیز از جنگ سخت با نظام جمهوری اسلامی ترس دارد.

رسانه‌ها ابزار قدرتمند در جنگ نرم به شمار می‌روند

وی اظهار کرد: دشمن بعد از شکست در جنگ سخت، جنگی به مراتب سخت تر از این جنگ را شروع کرد که آن هم جنگ نرم بود. مقام معظم رهبری به‌موقع به مسئولان و مقامات تذکر دادند. رسانه‌ها به عنوان یک ابزار قدرت و اثرگذار در عرصه قدرت می توانند نقش مهمی در میدان جنگ نرم ایفا کنند. رسانه‌ها با تولید محتوای مناسب می‌توانند توطئه های دشمنان  را خنثی کرده و به نوعی در عرصه میدان جنگ نرم پیشرو باشند. تاکنون از ظرفیت رسانه ها در میدان جنگ نرم کمتر استفاده شده است.

باید از ظرفیت فضای مجازی به شکل سازمان یافته در جنگ نرم استفاده کرد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لازم است یک انسجامی بین تمام رسانه های کشور با محوریت وزارت فرهنگ و سازمان تبلیغات اسلامی شکل بگیرد. تولید محتوا در میدان جنگ نرم خیلی مهم است. فضای مجازی نیز به عنوان یک ظرفیت در جنگ نرم مورد استفاده قرار می گیرد. باید از ظرفیت فضای مجازی به شکل سازمان یافته در عرصه جنگ نرم استفاده شود. تمام مسئولان و مقامات حوزه فرهنگی باید نسبت به تیین ابعاد جنگ نرم تلاش کنند. دشمن به شکل مستمر جنگ نرم را دنبال می کند.

دشمن به شکل هدفمند و منسجم در میدان جنگ نرم گام بر می دارد

وی تاکید کرد: دشمن به شکل هدفمند در حال تولید محتوا علیه فرهنگ و اصالت ایرانی است. دشمن به دنبال بی‌محتوا کردن ارزش‌های نظام اسلامی است؛ بنابراین مقامات و مسئولان نظام رسالت بزرگی بر دوش دارند. امروز  فضای مجازی در اختیار همه دستگاه ها است، باید از این بستر استفاده کنند. دشمن به شکل منسجم در میدان جنگ نرم عمل می کند. ما نیز باید در میدان عمل به شکل منسجم و هدفمند در مقابل آنان بایستیم. دشمن منسجم و هدفمند است، ما نیز باید به شکل منسجم و هدفمند گام برداریم.

حیدری گفت: دشمن در میدان جنگ نرم از تمام ظرفیت های خود استفاده می کند؛ گرچه دشمن توانسته اثراتی از خود برجای بگذارد، اما ما می توانیم با نقش آفرینی پررنگ تر این اثرگذاری را به حداقل کاهش دهیم. تشکیلات منسجم جوانان نیز در مدرسه یا در دانشگاه وجود دارد. مسئولان باید برنامه‌ریزی کرده و از ظرفیت جوانان نیز در این جنگ نرم استفاده کنند. مهم ترین مولفه در جنگ نرم انسجام تمام بخش ها و هدفمندی است. جوانان می توانند محور این موضوع باشند. ما ظرفیت‌های بی نظیری در این زمینه داریم، اما از آنجا که ما به شکل منسجم عمل نمی کنیم، بخشی از ظرفیت ها مغفول می ماند. دشمن با کمترین ظرفیت اما با بیشترین انسجام تلاش می‌کند تا در میدان جنگ نرم به ما آسیب وارد کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403121812522
  • خبرنگار : 71560