کسی جلودار یوکیچ نیست/ تاریخ‌سازی در NBA

سنتر دنور ناگتس به اولین بازیکن تاریخ NBA تبدیل شد که در یک بازی حداقل ۳۰ امتیاز، حداقل ۲۰ ریباند و حداقل ۲۰ پاس گل به دست آورد.

به گزارش ایسنا، درخشش نیکولا یوکیچ در NBA همچنان ادامه دارد. دنور ناگتس در یک بازی خانگی بامداد امروز شنبه ۱۸ اسفند در وقت اضافه با نتیجه ۱۴۹ بر ۱۴۱ فینیکس سانز را شکست داد و فوق ستاره ناگتس یک تریپل دبل بی نظیر را به ثبت رساند.

بسکتبالیست ۳۰ ساله صربستانی ۳۱ امتیاز، ۲۱ ریباند و ۲۲ پاس گل در این دیدار ثبت کرد و اولین بازیکن تاریخ NBA شد که در یک بازی حداقل ۳۰ امتیاز، حداقل ۲۰ ریباند و حداقل ۲۰ پاس گل به دست آورد.

یوکیچ قهرمان ۲۰۲۳ NBA است و سه بار  در سال‌های (۲۰۲۱، ۲۰۲۲، ۲۰۲۴) به عنوان با ارزش‌ترین بازیکن لیگ انتخاب شده است.

دنور با ۴۱ برد و ۲۲ باخت در رده سوم جدول رده‌بندی کنفرانس غرب قرار دارد و فینیکس  با ۲۹ برد و ۳۴ باخت در رده دهم است.

بیشترین تریپل دبل

نیکولا یوکیچ موفق شد در این فصل (۲۰۲۵ - ۲۰۲۴)، بیست‌ونهمین تریپل‌دبل خود را به ثبت برساند که بهترین عملکرد فردی او در تاریخ لیگ است. راسل وست‌بروک در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ که پیراهن تیم اوکلاهاما سیتی‌تاندر را به تن داشت، موفق شد ۴۲ تریپل‌دبل را در یک فصل به ثبت برساند و در صدر بیشترین تریپل دبل در یک فصل قرار دارد.

رده‌بندی پنج نفر برتر در جدول مدعیان کسب عنوان MVP به شرح زیر است:

۱- نیکولا یوکیچ (دنور ناگتس): ۲۹.۲ امتیاز، ۱۲.۶ ریباند و ۱۰.۴ پاس منجر به گل

۲- شای گیلجس- الکساندر (اوکلاهاما سیتی تاندر): ۳۲.۴ امتیاز، ۵.۲ ریباند و ۶.۲ پاس منجر به گل

۳- جیسن تیتم (بوستون سلتیکس):‌ ۲۶.۶ امتیاز، ۸.۷ ریباند و ۵.۸ پاس منجر به گل

۴- یانیس آنتتوکونمپو (میلواکی باکس): ۳۰.۹ امتیاز، ۱۲.۱ ریباند و ۵.۸ پاس منجر به گل

۵- لبران جیمز (لس‌آنجلس لیکرز): ۲۴.۹ امتیاز، ۸ ریباند و ۸.۷ پاس منجر به گل

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403121812389
  • خبرنگار : 71460