ترودو: من یک صهیونیست هستم

نخست وزیر کانادا علنا خود را یک «صهیونیست» اعلام کرد و گفت، کسی نباید در کانادا بابت اینکه خود را اینطور بداند، بترسد.

به گزارش ایسنا، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در سخنرانی خود در اجلاس ملی مقابله با یهودی ستیزی با استدلال این مساله که «واژه صهیونیست باور داشتن به حقوق مردم یهود است»، گفت: «بی‌توجهی فزاینده یا حتی توجیه کردن افزایش یهودی ستیزی در جامعه، وضعیت عادی نیست.»

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی در ادامه مدعی شد: «استفاده از واژه صهیونیست به عنوان یک اصطلاح تحقیرآمیز در حال افزایش است، در حالی که این واژه به سادگی به معنای اعتقاد به حقوق مردم یهودی مانند همه مردم برای تعیین آینده خودشان است.»

نخست وزیر کانادا در ادامه خود را یک صهیونیست معرفی کرد و گفت: «دیگر کسی در کانادا نباید از اینکه خود را صهیونیست بداند، بترسد. من هم یک صهیونیست هستم.»

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403121812230
  • خبرنگار : 71129