کاتس دستور ادامه اشغال اردوگاه‌های کرانه باختری را به ارتش داد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد به اشغال اردوگاه‌های کرانه باختری تا پایان سال جاری میلادی ادامه دهد.

به گزارش ایسنا، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به نیروهای ارتش این رژیم دستور داد دستکم تا پایان سال جاری میلادی به اشغال اردوگاه‌های پناهجویان فلسطینی در شمال کرانه باختری ادامه دهند.

به نوشته روزنامه عبری «اسرائیل هیوم»، کاتس روز جمعه در کنفرانسی با عنوان «صهیونیسم فدرال» در شهر اشغالی تل‌آویو به کوچاندن ۴۰ هزار فلسطینی از اردوگاه‌های واقع در جنین، طولکرم و نور شمس در چارچوب عملیات نظامی که از بیش از یک ماه قبل در این مناطق آغاز شده، اعتراف کرد.

به گزارش نهادهای حقوقی داخلی و بین‌المللی، ارتش رژیم صهیونیستی فلسطینی‌های ساکن اردوگاه‌های کرانه باختری را وادار به ترک خانه‌هایشان می‌کند.

این ارتش اشغالگر حدود ۵۰ روز قبل عملیات نظامی را در شمال کرانه باختری اشغالی و ابتدا از اردوگاه جنین آغاز کرد و سپس به اردوگاهای طولکرم و نور شمس منتقل شد و در ادامه دامنه یورش‌های خود را تا اردوگاه الفارعه در طوباس گسترش داد.

این اقدامات رژیم صهیونیستی با بازداشت ده‌ها فلسطینی و عملیات‌های تخریب، آتش‌ زدن و یورش به خانه‌های شهروندان و عبادتگاه‌ها همراه بود، اقداماتی که نشان می‌دهد تل‌آویو تمامی ارزش‌های دینی و اخلاقی و منشورهای بین‌المللی و حقوقی را نادیده گرفته و آشکارا نقض می‌کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403121812189
  • خبرنگار : 71496