تظاهرات مردم سوریه علیه الجولانی در السویدا

مردم جنوب سوریه عصر امروز -پنجشنبه- علیه «احمد الشرع» ملقب به الجولانی سرکرده هیئت تحریر الشام و رئیس دولت موقت سوریه و سیاست‌های او، در شهر السویدا تظاهرات برگزار کردند.

به گزارش ایسنا، معترضان سوری در تظاهرات خود که در پاسخ به فراخوان‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، در مخالفت با سیاست‌های دولت جدید به ریاست الجولانی شعار سر دادند.

تظاهرکنندگان با سر دادن شعارهای علیه سیاست‌های دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی، خواستار برکناری او از ریاست دولت موقت شدند.

تظاهرکنندگان همچنین در حمایت از شیخ «حکمت الهجری» رهبر مذهبی دروزهای سوری شعار سر دادند.

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه روز سه‌شنبه گذشته با رد اتهام جدایی‌طلبی گفت که «وحدت سوریه اولویت ماست و با کسانی که خارج از این چارچوب بیاندیشند، حرفی نداریم.»

وی در شمال شرق السویداء در جریان استقبال از یک هیأت از ساکنان شهر «جرمانا» در حومه دمشق  گفت: «پروژه ما یک پروژه ملی است و با کسی که خارج از این حیطه سخن بگوید، صحبتی نداریم.»

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۴۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403121611555
  • خبرنگار : 71659