استاندار ایلام:

صیانت از منابع طبیعی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

استاندار ایلام گفت: صیانت از منابع طبیعی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست باید نهادینه و تقویت شود.

احمد کرمی امروز چهارشنبه ۱۵ اسفند، در مراسم نواخته شدن زنگ منابع طبیعی به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم استان منابع طبیعی و جنگل‌های بکر آن است که ارزش افزوده بالایی را ایجاد می‌کند.

وی صیانت از منابع طبیعی و جنگل‌ها را  ضرورتی اجتناب‌ناپذیر عنوان کرد و افزود: جنگل‌ها ریه‌های طبیعت هستند که حفاظت و حراست از آنها باید به یک عزم همگانی تبدیل شود.

کرمی با اشاره به طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور طی چهار سال، گفت: این طرح می تواند در تقویت فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی موثر باشد.

وی با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی وظایف یکایک ما مسئولان و مردم است، گفت: سرانه‌های فضای سبز استان باید توسعه یابد، نونهالان و نوجوانان می توانند مشوق خوبی برای حفاظت و حراست از منابع طبیعی و جنگل‌ها باشند.

استاندار ایلام با اشاره به نقش آموزش و پرورش در حفاظت از منابع طبیعی، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان در این حوزه نقش کلیدی دارند و می‌توانند در این راستا نقش آفرین باشند.

کرمی با بیان اینکه جنگل‌ها بی‌نظیرترین سرمایه استان هستند، گفت: اگر بتوانیم سالی یک درخت بکاریم سرانه درختکاری در استان افزایش می‌یابد، می‌توانیم در مناسبت‌های مختلف از جمله مناسبت ازدواج، تولد فرزند با کاشت یک درخت در حفظ و حراست از جنگل‌ها کوشا باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه فرهنگ حفاطت از منابع طبیعی و محیط زیست باید تقویت شود، بیان کرد: موضوع توسعه پایدار و حفظ طبیعت برای نسل‌ امروز و پیش‌بینی نیازمندیهای این حوزه برای نسل آینده ضروری است.

کرمی گفت: همانطور که نونهالان به عنوان آینده‌سازان انقلاب اسلامی به توجه و مراقبت نیاز دارند، جنگل‌ها و منابع طبیعی نیز نیازمند مراقبت بوده و ضرورت دارد حفظ و حراست از طبیعت به یک عزم همگانی تبدیل شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان در حوزه نفت و گاز، پتروشیمی و کشاورزی و مرز، یادآورشد: در کنار این ظرفیت‌ها، جنگل‌های استان یک سرمایه ارزشمند و بی‌نظیر هستند که می توانند نقش مهمی در توسعه پایدار استان ایفا نمایند.

استاندار ایلام با بیان اینکه در طول سال وظیفه داریم برای گسترش‌ و حفاظت از جنگل و طبیعت تلاش کنیم، عنوان کرد: با وفاق و همدلی برای صیانت از طبیعت و مراقبت از جنگل‌های استان می توانیم زمینه‌ساز توسعه پایدار باشیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403121510536
  • خبرنگار : 71299