رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

بیشترین خدمات درمانی بیمارستان‌ها مربوط به حوادث تصادفی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اصلاح فرهنگ رانندگی در جامعه گفت: باید بر این امر در راستای مقابله با گسترش تصادفات در جامعه اهتمام داشته باشیم.

دکتر علی ابرازه امروز ۱۵ اسفند طی سخنانی با اشاره به پویش نه_به_تصادف، گفت: این پویش در کاهش حوادث رانندگی و همچنین اصلاح رفتارها در هنگام رانندگی و کاهش تصادفات موثر باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: نقش فرهنگ سازی در کاهش حوادث ضروری بوده و این پویش موجب می‌شود تا همگان در راستای رانندگی ایمن و ایجاد سلامت جسم و روان خود بکوشند.

وی با اشاره به تردد موتورسیکلت‌ها در قم بیان کرد: گاهاً شاهد هستیم که برخی از موتورسیکلت سواران با نوع رانندگی خود، موجب تصادف می‌شوند که یکی از آمارهای بالای تصادفات شهری در قم نیز مربوط به موتورسیکلت سواران و راکبان آن‌ها است.

ابرازه به خدمات درمانی در بیمارستان‌ها اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از خدمات درمانی مربوط به بخش‌های ویژه و تصادفی هاست که متاسفانه عده‌ای از آن‌ها نیز به دلیل حجم جراحات وارد شده، جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، وی نقش خانواده‌ها را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: با کمک خانواده‌ها و فرهنگ سازی می‌توان اقدامات موثری را در کاهش میزان تصادفات و آمار فوتی ها و مصدومان داشته باشیم.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403121510505
  • خبرنگار : 50455