توزیع ۱۵۰۴ حلقه لاستیک و جریمه ۶ میلیارد ریالی در اصفهان

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان از توزیع ۱۵۰۴حلقه لاستیک در شبکه رسمی و محکومیت شش میلیارد و ۷۶۸ میلیون ریالی متصدی واحد صنفی به‌دلیل ثبت نکردن کالای موجودی انبار در سامانه جامع تجارت انبارها خبر داد.

علی‌اکبر مختاری اظهار کرد: شعبه چهارم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان اصفهان به پرونده نگهداری غیر مجاز ۱۵۰۴ حلقه لاستیک بدون ثبت کردن در سامانه جامع تجارت انبارها به‌وسیله یک واحد صنفی لاستیک فروشی به ارزش شش میلیارد و ۷۶۸ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه چهارم باتوجه به مدارک موجود در پرونده و نتیجه استعلام از سامانه جامع ثبت انبارها تخلف انتسابی را محرز دانسته و متخلف را علاوه بر توزیع کالاها در شبکه رسمی تحت نظارت مراجع کنترل بازار نیز به پرداخت شش میلیارد و ۷۶۸ میلیون ریال جزای نقدی معادل یک برابر ارزش کالا محکوم کرد و جریمه وصول شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی اصفهان، مدیرکل این سازمان ادامه داد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در بازرسی از یک انبار، حجم زیادی از لاستیک خودرو که ثبت سامانه جامع انبارها نشده بود را کشف و پرونده تشکیل شده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403121410034
  • خبرنگار : 51032