نظارت ۲۴۰ بازرس مرکز بهداشت کرمانشاه بر سلامت بازار رمضان و نوروز

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از آغاز طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز در استان خبر داد و گفت: ۲۴۰ بازرس در این طرح پای کار هستند.

دکتر فریبرز ایمانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امسال نیز مانند سنوات گذشته طرح تشدید نظارت بر بازار نوروز را داریم که امسال همزمان با ایام ماه مبارک رمضان انجام می‌شود، اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این طرح ۲۴۰ بازرس مرکز بهداشت استان در قالب ۱۲۰ تیم نظارت بر حوزه‌های مختلف مرتبط با حوزه بهداشت و سلامت مردم را بر عهده دارند.

وی یادآور شد: نظارت‌ها از هشت صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۰ ادامه دارد و در مرکز استان و تمامی شهرستان‌ها این نظارت‌های بهداشتی را خواهیم داشت.

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در این طرح همه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی رصد خواهد شد، عنوان کرد: رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز اقامتی، مجتمع‌های بین‌راهی و هر مرکزی که خدمات غذایی و مرتبط با سلامت و بهداشت مردم را ارائه می‌دهد، رصد خواهد شد.

ایمانی کبابی‌ها، مراکز عرضه آش و حلیم، کارگاه قنادی‌ها، نانوایی‌ها، مراکز عرضه لبنیات ... را نیز از دیگر اولویت‌های نظارت در این طرح برشمرد.

وی رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط، استفاده از تجهیزات بهداشتی مانند روپوش و دستکش و اطمینان از سلامت مواد غذایی که به مردم ارائه می‌شود را از جمله مواردی دانست که مد نظر قرار می‌گیرد.

به گفته ایمانی، با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت مردم و عموم جامعه را تهدید کند برخورد خواهد شد و رسیدگی به تخلفات نیز در کوتاه‌ترین زمان صورت می‌گیرد.

وی از همه مردم نیز درخواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ بهداشت تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403121409616
  • خبرنگار : 50181