رئیس شورای اسلامی بندر بوشهر :

بازیافت و تفکیک زباله باید از مبدأ به یک فرهنگ رفتاری تبدیل شود

رئیس شورای اسلامی بندر بوشهر گفت: جشنواره هنرهای بازیافتی با هدف ترویج فرهنگ بازیافت و آگاهی‌رسانی در خصوص اهمیت حفظ محیط زیست با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بوشهر در برنامه نکوداشت هفته بوشهر قرار گرفته است.

 وحید نیک روش در مراسم افتتاح نمایشگاه هنرهای بازیافتی به مناسبت هفته نکوداشت روز بوشهر افزود: موضوع بازیافت و تفکیک زباله از مبدا نیازمند توجه ویژه است تا به یک فرهنگ رفتاری در جامعه تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش حفاظت از محیط زیست یکی از ضروریات امروز جوامع به شمار می رود.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر تصریح کرد: مسئله پسماندها به یکی از چالش های جدی مدیریت شهری و محیط زیست تبدیل شده است.

نیک روش عنوان کرد: نیاز است با استفاده از هنر، مسئله بازیافت و تفکیک از مبدا با شیوه‌های هنرمندانه به جامعه بویژه دانش آموزان آموزش داده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر عنوان کرد: در ترویج تفکیک زباله از مبدأ، اقدامات خوبی در شهر بوشهر شروع شده است.

وی ادامه داد: در راستای حفظ محیط زیست باید فرهنگسازی و آموزش عمومی بیشتری به ویژه در مدارس در راستای مشارکت اجتماعی شهروندان در زمینه تفکیک از مبدا و بازیافت ارائه شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403121409603
  • خبرنگار : 50963