استاندار فارس:

ماه رمضان و نوروز باید بهانه‌ای برای ایجاد نشاط در جامعه باشد

استاندار فارس ماه رمضان را فرصتی تازه برای خدمت‌رسانی مضاعف به بندگان خدا دانست و تاکید کرد: ایام ماه مبارک رمضان و نوروز باید بهانه‌ای برای ایجاد نشاط و کاستن از دغدغه‌های معیشتی مردم باشد.

حسینعلی امیری امروز، ۱۳ اسفند در سیزدهمین جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان فارس، بر ضرورت نظارت همه جانبه بر بازار و جلوگیری از ایجاد اختلال در عرضه کالاهای مورد نیاز مردم در ماه رمضان و ایام نوروز تاکید کرد.

وی تصریح کرد: در کمیته اقدام مشترک وظیفه ما تنظیم بازار و تأمین کالاهای مورد نیاز مردم است و این امر نه به عنوان یک تکلیف اداری بلکه یک تکلیف اسلامی و انسانی باید مورد توجه قرار گیرد و باید تلاش کنیم که پایان سال و شروع سال جدید برای مردم پر از شادی و نشاط باشد.

امیری بیان کرد: در بازدید از میدان میوه و تره‌بار مشخص شد که در زمینه عرضه میوه و نیازهای شب عید کمبودی نداریم و با همدلی دستگاه‌های نظارتی، اجرایی، امنیتی و انتظامی کالاهای ماه مبارک رمضان و نوروز به اندازه کافی تأمین می‌شود.

استاندار فارس اضافه کرد: وضعیت بازار از نظر میزان کالاهای مورد نیاز و ذخیره‌ انبارها قابل قبول است و همچنین در زمینه تولید محصولات باغی نظیر سیب‌زمینی و پیاز و سایر محصولات، نیازهای مردم مورد توجه قرار گرفته است.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: به فرمانداران تکلیف شد نسبت به برگزاری نمایشگاه بهاره در ماه مبارک رمضان و تا پایان سال اقدام کنند و فرمانداران و شهرداران این همراهی را در سطح استان داشته باشند.

وی افزود: با انجام نظارت‌های مستمر و برنامه‌ریزی‌شده تلاش داریم مصوبات به بهترین شکل ممکن اجرا شود و تخلفی صورت نگیرد و می‌کوشیم که کام مردممان هم در بهار قرآن و هم در بهار طبیعت شیرین بماند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403121309195
  • خبرنگار : 50649