علیرضا نصرآبادی امروز دوشنبه ۱۳ اسفند در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی با بیان اینکه ۱۵ اسفند ماه به نام روز درختکاری نامگذاری شده و "وفاق و همدلی برای حفظ منابع طبیعی" شعار سال جاری هفته منابع طبیعی است، گفت: از چند روز قبل از هفته منابع طبیعی توزیع نهال برای کاشت آن توسط مردم آغاز شده که تا فروردین هم ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ۱۵ مکان برای درختکاری با پیش بینی بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ اصله نهال در ۱۲.۵ هکتار انجام خواهد شد که با همکاری بسیج سازندگی ۱۹ اسفند پویشی در این خصوص در راستای کاشت یک میلیارد درخت برگزار خواهد شد.
نصرآبادی ادامه داد: با همکاری هلال احمر پویش کاشت ۱۱۲ نهال در خانه شهیدان امدادگر و پویش کاشت هر امدادگر یک نهال انجام میشود و در این راستا ۴ هزار و ۲۰۰ نهال کاشته خواهد شد.
وی از برپایی نمایشگاه توانمندیهای منابع طبیعی و آبخیزداری در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تهران از ۱۵ اسفند خبر داد و تصریح کرد: اجرای طرح آبخیزداری با استفاده از لاستیک فرسوده خودرو برای اولین بار در خراسان جنوبی انجام شده که این اختراع ثبت جهانی هم شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نهال در راستای کاشت یک میلیارد نهال در استان از اسفند ۱۴۰۱ تاکنون کاشته شده است.
نصرآبادی ادامه داد: سال گذشته ۸۰ تا ۹۰ درصد سهم استان در این خصوص محقق شد که با مشارکت خوب مردم در این زمینه رو به رو شدیم و کاشت ۱۶ میلیون و ۴۰۰ نهال در طی ۴ سال سهم خراسان جنوبی است.
وی از افتتاح ۱۱ پروژه شامل ۸ پروژه آبخیزداری و ۳ پروژه در حوزه جنگل با اعتبار ۲۷ میلیارد تومان در بالادست ۲۵ روستا و ۳۲ رشته قنات خبر داد و گفت: این میزان سبب اشتغالزایی برای ۳ هزار و ۲۰۰ نفر شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: کاشت ۳۰۰ تا ۴۰۰ نهال چهارشنبه ۱۵ اسفند در ورودی بند دره در بیرجند انجام خواهد شد.
انتهای پیام