اقامه نماز وحدت ظهر و عصر با حضور مولوی محمد اسحاق مدنی در دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی

در نخستین روز ماه مبارک رمضان، دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی شاهد برگزاری مراسمی باشکوه و معنوی بود که در آن، نماز وحدت ظهر و عصر با حضور مولوی محمد اسحاق مدنی( رئیس محترم شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و رئیس گروه فقه حنفی دانشگاه)، به همراه رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه، اقامه شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم در راستای تقویت تقریب و وحدت مسلمانان در این ماه پربرکت برگزار شد مولوی اسحاق مدنی در سخنرانی خود بعد از اقامه نماز جماعت، روزه را به عنوان نمادی از عبادت خالصانه انسان معرفی کرده و تاکید کردند که روزه تنها یک عمل عبادی نیست، بلکه نشانگر تسلیم کامل انسان در برابر اراده الهی است.

ایشان افزودند که ماه رمضان فرصتی است طلایی برای تهذیب نفس و پالایش روح، و از مسلمانان خواستند تا از این ایام مبارک بهره‌برداری کنند تا هم از لحاظ جسمانی و هم از منظر روحی، ایمان خود را تقویت کرده و به خداوند نزدیک‌تر شوند.

این مراسم، که به عنوان گامی موثر در راستای تقویت تقریب و همدلی میان پیروان مذاهب مختلف برگزار شد، پیام‌آور وحدت و همبستگی اسلامی بود و در آستانه ماه رمضان، از عزم جدی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در ترویج فرهنگ تعامل مسالمت‌آمیز و همزیستی اسلامی حکایت دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403121309099
  • خبرنگار :