فرمانده انتظامی هرمزگان تاکید کرد

رعایت شیوه‌نامه‌ها توسط اصناف غذایی در ماه رمضان الزامی است

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: اصناف عرضه کننده غذا در ایام ماه مبارک رمضان باید شیوه نامه‌های ابلاغی را رعایت کنند.

 سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان امروز دوشنبه ۱۳ اسفند، اظهار کرد: با توجه به تقارن ماه رمضان و ایام پایانی سال و حضور گردشگران و مسافران در استان، اماکن عرضه غذا مانند رستوران ها، فست فودی ها، آب میوه فروشی‌ها و ساندویچی‌ها در محدوده اسکله ها، پایانه‌های مسافری، فرودگاه‌ها و ایستگاه راه آهن، منعی برای فعالیت در طول روز ندارند.

وی در ادامه عنوان کرد: این واحدهای صنفی باید شرایط روزه داری عابران را مورد توجه قرار دهند و محل صرف غذا را از منظر عمومی بپوشانند.

سردار جاویدان افزود: صاحبان واحدهای صنفی که قصد عرضه مواد غذایی در طول روز در هر مکان عمومی را دارند باید مجوزهای لازم را از اداره نظارت بر اماکن فرماندهی انتظامی استان دریافت کنند، در غیر این صورت با واحدهای متخلف برخورد می‌شود.

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: واحدهای صنفی منعی برای فعالیت در شب‌های ماه مبارک رمضان ندارند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403121309046
  • خبرنگار : 50673