مرکز غیرمجاز زیبایی در کیش پلمب شد

سرپرست مرکز بهداشت کیش از مهر و موم مرکز مداخله‌گر در امور زیبایی و پزشکی خبر داد.

 دکتر محمدرضا رضانیا سرپرست مرکز بهداشت کیش، امروز دوشنبه ۱۳ اسفند، افزود: فردی بدون صلاحیت پزشکی، با راه‌اندازی مرکزی غیرمجاز در منزل مسکونی، اعمال زیبایی در شرایط غیراستاندارد و غیربهداشتی را انجام می‌داد و این اقدام خطرات جدی برای سلامت مراجعه‌کنندگان به همراه داشت.

وی افزود: با هدف صیانت از سلامت شهروندان و مقابله با سودجویان در عرصه پزشکی، مرکز بهداشت کیش با همکاری دادستانی و اداره اماکن فرماندهی انتظامی ویژه کیش این مرکز غیرمجاز زیبایی و مداخله‌گر در امور پزشکی را شناسایی و مهر و موم کردند.

دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: فرد متخلف پس از انجام مراحل قانونی، به مراجع قضایی معرفی شد.

او با تأکید بر اهمیت هوشیاری شهروندان، اعلام کرد: ساکنان و گردشگران از مراجعه به مراکز فاقد مجوز بهداشتی و صنفی برای دریافت خدمات پزشکی و زیبایی خودداری کنند.

سرپرست مرکز بهداشت کیش تصریح کرد: دخالت افراد غیرمتخصص در امور پزشکی، عواقب جبران‌ناپذیری برای سلامت افراد به دنبال دارد و شهروندان می‌توانند با مشاهده هر گونه تخلف در حوزه سلامت، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403121308812
  • خبرنگار : 50673