به گزارش ایسنا، نشست خبری جشنواره برترین ورزشکار سال ۱۴۰۳ در شبکه ورزش برگزار شد و در جریان آن معتضدی ـ مدیر شبکه ورزش ـ درباره پروسه انتخاب گفت: از سالیان گذشته سعی کردیم با همراهی مردم پیش برویم و سال گذشته نیز پنج میلیون رای مردمی داشتیم. جلسات زیادی با روسای فدراسیونها و وزیر ورزش داشتیم و سعی کردیم تمام نکات را در نظر بگیریم. فرمهایی برای فدراسیونها فرستاده شده و نزدیک به ۱۲۵۷ نامزد به ما معرفی شدند. بعد از جلساتی که در هیات انتخاب داشتیم به ۱۳۶ نامزد رسیدیم. هر فدراسیون سه نفر به عنوان هیات منصفه به ما معرفی کردند و از ۱۳۶ نامزد به ۹۰ نفر رسیدیم.
معتضدی تصریح کرد: در هیات داوری، داورزنی به عنوان نماینده وزیر ورزش، خسروی وفا، علینژاد، کارگری، مجید جلالی و برخی پشکسوتان ورزشی حضور داشتند.
به گفته وی جشنواره برترین ورزشکار سال ۱۴۰۳ شبکه ورزش، هشت عنوان جایزه دارد: آقای ورزش ایران، بانوی ورزش ایران، مربی برتر کشور، تیم برتر سال، صحنه ماندگار و قهرمان فردا. آقا و خانم ورزش پارالمپیک نیز امسال به جوایز اضافه شدند. جدا از این جوایز نیز ۶ جایزه فردی در نظر گرفته شده که خارج از رای مردمی است.
معتضدی گفت: مانند سال گذشته فدراسیون برتر، جایزه شهید سلیمانی و آقا تختی را داریم. همچنین جایزه شهید ورزشکار را به خانواده شهید تقدیم میکنیم.
وی عنوان کرد: از هفته سوم اسفند ماه برنامه آغاز میشود و تا پایان تعطیلات نوروز با اجرای پیمان یوسفی برگزار خواهد شد.
اسامی کاندیداهای این جشنواره به شرح زیر است:
علی پاکدامن، هادی ساروی، آرین سلیمی، محمدرضا صفدریان، رضا علیپور، مهدی الفتی، علیرضا یوسفی، احمد عباسی، مهدی طارمی کاندیدای آقای ورزش هستند.
قهرمان فردا: ترانه احمدی، فاطمه خلیلی، هانیه رستمیان، فاژمه صادقی، مبینا فلاح، زهرا کیانی، ناهید کیانی، فاطمه مجلل نیز کاندیدا بانوی ورزش هستند.
مربی برتر: مجید افلاکی، هادی رضایی، حسن رنگرز، بهروز عطایی، مینو مداح و رضا مهدی پور.
تیم برتر: بسکتبال سه نفره، شمشیربازی، فوتسال بانوان، والیبال فولاد سیرجان، هندبال بانوان و والیبال نشسته.
صحنه ماندگار: ساره جوانمردی، آرین سلیمی، شمشیربازی، امین میرزازاده، مبینا نعمت زاده، والیبال نشسته و علیرضا یوسفی.
پوریا آریاخواه، زهرا رحیمی، دسانا رحیمی، سارینا غفاری، بنیامین فرجی، امیررضا معصومی، آرش میرباقری، مبینا نعمت زاده، سام واژیر.
آفای ورزش پارالمپیک: سعید افروز، یاسین خسروی، روح الله رستمی، علی اکبر غریب شاهی، امیرحسین علیپور.
بانوان: ساره جوانمردی، هاجر صفرزاده، الهام صالحی، پرستو حبیبی.
معتضدی گفت: ۶۵ نامزد داریم که در جشنواره حضور خواهند داشت. همچنین یک جایزه بسیار ویژه هیات داوران داریم که به هادی چوپان میدهیم. در سال جدید با حضور وی در شبکه ورزش مراسمی خواهیم داشت که جزئیات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
وی اظهار کرد: سعیمان بر این بود که نگاه ویژه به ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی داشته باشیم.
معتضدی در پایان گفت: سال گذشته ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به بهترینها پاداش داده شد و در تلاشیم که این جایزه را بیشتر کنیم.
انتهای پیام