خطر سر خوردن خودروها در پیچ‌ها / لغزندگی جاده‌ها در استان سمنان

رئیس پلیس راه استان سمنان با اشاره به بارش برف و باران در برخی محورهای مواصلاتی استان، از رانندگان خواست که احتیاط لازم را رعایت و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

سرهنگ موسی بزرگی امروز ۱۲ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بارش برف و باران موجب لغزندگی سطح جاده‌ها و کندی حرکت شده است از همین رو رانندگانی که ناچار به سفر هستند، باید با احتیاط کامل رانندگی کرده و تجهیزات ایمنی لازم را به همراه داشته باشند.

وی با اشاره به وجود مه‌گرفتگی در برخی گردنه‌های این استان افزود: این شرایط موجب کاهش میدان دید و پایین آمدن ایمنی تردد جاده‌ای شده است. از همین رو، رعایت فاصله طولی و توجه به جلو در چنین شرایطی اهمیت بیشتری دارد.

رئیس پلیس راه استان با تأکید بر اینکه تمام محورهای استان باز است و تردد در آن‌ها جریان دارد، گفت: اکنون شاهد بارش نزولات آسمانی در گردنه های برف گیر و ارتفاعات استان هستیم. 

بزرگی با اشاره به تردد روان در گردنه‌های برف‌گیر استان، اضافه کرد: رانندگان باید از سرعت و شتاب غیرضروری پرهیز و با صبوری رانندگی کنند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از سوانح جاده‌ای در شرایط نامساعد جوی به دلیل بی‌توجهی به فاصله طولی و رانندگی با سرعت غیرمطمئنه رخ می‌دهد.

وی یکی از مهم‌ترین خطرات رانندگی در این شرایط را سرخوردن خودروها، بویژه در پیچ‌های جاده‌ای دانست و افزود: رانندگانی که با سرعت غیرمطمئنه وارد پیچ‌ها می‌شوند و ناگهان ترمز می‌کنند، باعث قفل شدن چرخ‌ها و سرخوردن خودرو می‌شوند که در چنین شرایطی کنترل وسیله نقلیه بسیار دشوار خواهد بود.

بزرگی در پایان تأکید کرد: در زمان بارندگی و لغزندگی معابر، کاهش سرعت اجتناب‌ناپذیر است و این مسئله ممکن است باعث کندی حرکت شود. رانندگان باید زمان سفر خود را مدیریت و از عجله و شتاب پرهیز کنند، چراکه تخلفات رانندگی در چنین شرایطی می‌تواند زمینه‌ساز وقوع تصادفات شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403121208309
  • خبرنگار :