مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم:

دانشجویان باید در حوزه محیط زیست مطالبه‌گر باشند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: باید بخشی از پایان نامه‌ها و رساله‌ها در تحصیلات تکمیلی با نگاه اجرایی و عملیاتی به موضوع محیط زیست اختصاص یابد.

سیده مریم محمدی امروز ۱۲ اسفند در مراسم اختتامیه رویداد «شهر سبز» در دانشگاه آزاد اسلامی قم، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ محیط زیست، گفت: رویداد شهر سبز، دانشجویان را نسبت به آسیب های زیست محیطی در شهرسازی دغدغه مند کرده و آن‌ها را به سمت ارائه راهکارهای مورد نیاز سوق می دهد. متأسفانه ما امروزه از شاخص‌ها و مؤلفه‌های زیست محیطی در شهرسازی و رفتار شهروندیمان، بسیار فاصله گرفته‌ایم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با بیان اینکه امروزه شهرهای ما مجموعه‌ای از آلودگی‌های زیست محیطی شده‌اند، تصریح کرد: شهر سبز پایدار یا شهر اکولوژیک، باید توانایی خودپالایشی داشته و در مصرف آب و انرژی، خودکفا و صرفه‌جو باشد.

وی با بیان اینکه اساتید و دانشجویان باید در حوزه محیط زیست مطالبه گر باشند، اظهار کرد: باید بخشی از پایان نامه‌ها و رساله‌ها در تحصیلات تکمیلی با نگاه اجرایی و عملیاتی به موضوع محیط زیست اختصاص یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم، محمدی همچنین تصریح کرد: صندوق ملی محیط زیست از طرح‌های فناورانه محققان که قابلیت اجرایی داشته باشد و مشکلی از آلاینده‌های زیست محیطی را بکاهد، حمایت خواهد کرد.

وی در پایان، فرارسیدن ۱۵ اسفند روز آموزش همگانی حفظ محیط زیست را مورد توجه قرار داد و گفت: بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی، حفظ محیط زیست یک وظیفه همگانی است، اما برای عمل به این وظیفه و تکلیف به شکل مؤثر و مناسب، باید سطح سواد و آگاهی زیست محیطی در جامعه ارتقاء یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403121208278
  • خبرنگار : 50455