سرمربی تیم هندبال گیتی‌پسند:

به هدف‌گذاری باشگاه رسیدیم

سرمربی تیم هندبال گیتی‌پسند گفت: هدف باشگاه این بود که جزو پنج یا شش تیم برتر باشیم و خداراشکر که موفق شدیم در رتبه پنجم قرار بگیریم. 

کیوان صادقی در حاشیه دیدار خود مقابل تیم ایرالکو در هفته پایانی لیگ‌برتر هندبال که شنبه ۱۱ اسفند برگزار شد، اظهار کرد: برابر آلومینیوم اراک با بازیکنانی که بیشتر آن‌ها پیشکسوت و از اعضای قدیمی تیم ملی بودند، بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم. این بازی آخر ما بود و ما برای کسب رتبه پنجم و ششمی به شدت تلاش می‌کردیم. متأسفانه چندین بازیکن کلیدی ما دچار آسیب‌دیدگی شدند و مجبور شدیم از تعداد محدودی بازیکن به همراه چند جوان استفاده کنیم. 

وی افزود: به نظر من تیم اراک می‌توانست حداقل با نتیجه مساوی از زمین خارج شود، اما اشتباهات آخرشان باعث شد که توپ به دست ما برسد و پنالتی برای ما اعلام شود که در نهایت منجر به پیروزی ما شد. 

سرمربی تیم هندبال گیتی‌پسند با بیان اینکه امسال هندبال برای ما تقریباً خوب نبود، ادامه داد: خوشبختانه در نیمه دوم عملکرد خوبی داشتیم و امتیازات را تقریباً به جز یکی دو مورد کسب کردیم. هدف باشگاه این بود که جزو پنج یا شش تیم برتر باشیم و خداراشکر که موفق شدیم در رتبه پنجم قرار بگیریم. 

صادقی یادآور شد: به بازیکنان‌‍مان تبریک می‌گویم و از باشگاه گیتی‌پسند به خاطر سرمایه‌گذاری در این رشته ورزشی تشکر و قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403121107806
  • خبرنگار : 50653