حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: طرح کنترل و تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز و ماه رمضان با دو اکیپ نظارتی و ۴۷ اکیپ بازرسی شهرستانی و ۱۶ اکیپ نظارت شرعی بصورت روزانه در اجرای این طرح شرکت میکنند که ۱۴۰ نفر بعنوان بازرس و ناظر بهداشتی و ۲۶ نفر به عنوان ناظر شرعی به مردم استان خدمت میرسانند.
او اضافه کرد: طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند تا ۱۱ فروردین در دو نوبت و کاری از ساعات هشت تا ۱۴ و ۱۴ تا ۲۰ ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامتی مردم و تامین غذای سالم از خطوط قرمز و وظیفه اصلی سازمانی ما است، تاکید کرد: در اجرای بازرسین اداره کل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا کار خود را انجام می دهند و با کوچکترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعمل های سازمانی باشد برخورد خواهند کرد.
او گفت: در این طرح باید تمامی مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور، رستورانها هتلها مجتمعهای تفریحی داخل شهری و بینراهی آلاچیق داران و مراکزی که بهنوعی با فرآوردههای خام دامی خدمات به مسافرین نوروزی میدهند و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی مشترک قرار گیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی مازندران، دکتر آقاپور کاظمی از شهروندان و مسافران خواست علاوه بر اینکه فراوردههای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه میکنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاعرسانی کرده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان ادارهکل دامپزشکی بررسی شود.
انتهای پیام