همایش امنیت و توسعه در خاش برگزار شد

با هدف ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای، همایش امنیت و توسعه با حضور دادستان مرکز سیستان و بلوچستان، مسوولان، علما، بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان شهرستان‌های خاش و تفتان امروز شنبه 11 اسفند برگزار شد.

در این نشست مسوولان علما، بزرگان، ریش سفیدان و معتمدان خاش و تفتان بر ضرورت و اهمیت مشارکت اقشار مختلف جامعه با مسوولان در جهت حفظ و تقویت وحدت و امنیت تأکید کردند.

دادستان مرکز سیستان و بلوچستان با مهم برشمردن مقوله امنیت برای رسیدن به توسعه پایدار گفت: با ارتباط مؤثر و قوی مردم و مسئولان شاهد اقدامات مهمی در این منطقه هستیم و این موضوع سبب تقویت وحدت، همگرایی و همبستگی در جامعه سیستان و بلوچستان شده است.

مهدی شمس آبادی افزود: سالانه افزون بر ۲۵۰ مورد قتل طایفه ای در سیستان و بلوچستان رخ می دهد که از این منظر جایگاه سوم کشوری به این استان تعلق دارد، بنابراین می طلبد، علما، بزرگان، معتمدان، ریش سفیدان، صاحبان قلم و تریبون و نخبگان جامعه برای کاهش دادن اینگونه موارد اختلافی تلاش کنند.

شمس آبادی ادامه داد: وقتی پرونده های قضایی را نگاه می کنیم، بالای یکصد مورد قتل را کودکان و افراد کم سن و سال انجام داده آمد.

وی اظهار کرد: در مقوله برخورد با جرایم خشن دستور برخورد قاطع را داده‌ایم و با توجه به اینکه بسیاری از نا امنی‌های سیستان و بلوچستان ریشه در خارج از کشور دارد و اتباع بیگانه و مزدوران دشمن در این موضوع نقش آفرینی دارند، قطعاً دستگاه های قضایی، امنیتی، نظامی و انتظامی در این مقوله ها مقتدرانه برخورد خواهند داشت.

در ادامه از خدمات هفت ساله محسن جهان تیغ در حوزه قضایی و مجموعه دادستانی خاش تقدیر و جواد کیخا به عنوان دادستان جدید خاش معرفی شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403121107639
  • خبرنگار : 50339