نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام :

پیام شهدا منفعل نبودن در دفاع از هویت ملی و دینی است

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام گفت: باید با قرار گرفتن در مسیر شهیدان در راه دفاع از فرهنگ دینی و ملی و هویت خود منفعلانه برخورد نکنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین «الله‌نور کریمی‌تبار» در یادواره شهدای دانشگاه پیام‌نور استان اظهار کرد: هر جا نام و یاد و خاطره شهیدان می‌آید، آنجا ارزشمند می‌شود، بخصوص در یک مکان علمی ارزش این کار صدچندان است.

وی با بیان اینکه صحنه تقابل حق و باطل همواره وجود داشته و دارد، تصریح کرد: این تقابل بین کسانی است که برای خدا می‌جنگند و یا در مسیر شیطان قرار دارند و این نبرد همیشگی است و اولین قدم آن مبارزه انسان با نفس اماره خود است.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام تصریح کرد: کسانی که در راه خدا می‌جنگند، خدا مال و جان آنها را خریداری می‌کند و کسی به افتخار شهادت نایل می‌شود که خود و خدا را شناخته باشد و شهادت یک چیز دفعی نیست؛ باید فرد به مراحلی برسد تا به شهادت برسد.

کریمی‌تبار با بیان اینکه دشمنان در عرصه جنگ سخت شکست خورده‌اند، تاکید کرد: باید مراقب باشیم که جوانان‌مان قربانی جنگ نرم نشوند.

وی با اشاره به آغاز ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: باید حرمت ماه مبارک رمضان را نگاه داریم چون تظاهر به روزه‌خواری خلاف شرع و قانون است و همه ما مسئولیت تذکر داریم.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: اگر غیرت دینی داریم، باید در مسیر شهیدان قرار بگیریم و در راه دفاع از فرهنگ دینی و ملی و هویت خود نباید منفعلانه برخورد کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403121107519
  • خبرنگار : 50126