در نشست هماهنگی بزرگداشت هفته منابع طبیعی ایلام تاکید شد

‌اعزام سفیران انفال برای فرهنگ‌سازی حراست از منابع طبیعی

نشست ستاد هماهنگی بزرگداشت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مسئول حوزه برگزار شد.

«یاسم خان‌محمدیان» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام امروز شنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳، با اشاره به شعار و روز شمار هفته منابع طبیعی، ضمن تشریح دستورالعمل اجرایی «پویش درختکاری جان ایران» اظهار کرد: هرساله از ۱۵ اسفند ماه برنامه های هفته منابع طبیعی مطابق دستورالعمل اجرایی سازمان در همه استان‌ها عملیاتی و اولین روز به عنوان روز درختکاری با حضور پررنگ جامعه هدف تحت عنوان «پویش درختکاری جان ایران» آغاز می‌شود.

وی افزود: منابع طبیعی متعلق به همه اقشار جامعه است، خوشبختانه با تخصیص اعتبارات از صندوق توسعه ملی در چند سال اخیر پروژه‌های مربوط به این حوزه پیشرفت چشمگیری داشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد هواسی» مسئول حوزه نمایندگی، ولی فقیه در منابع طبیعی استان ایلام در این نشست سفیران انفال را منادیان فرهنگ و حفاظت از معنویت برشمرد و گفت: اعزام سفیران انفال برای فرهنگ‌سازی حراست از منابع طبیعی نیازی ضروری است.

وی افزود: هفته منابع طبیعی فرصت مغتنمی است تا از ظرفیت سفیران انفال در حوزه فرهنگ‌سازی در روستاها بهره‌مند شویم.

«حشمت عزیزان» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام و رئیس ستاد هفته منابع طبیعی استان نیز ضمن تبریک پیشاپیش هفته منابع طبیعی با بیان این که آب و خاک از منابع پایه تولید محسوب می شود به لزوم تبیین فرهنگ سازی در حفظ و احیاء منابع طبیعی و محیط زیست در جوامع شهری و روستایی اشاره و تأکید کرد: برای کاهش خسارت‌های ناشی از این تهدیدها و نگرانی‌ها لازم است تا همه دستگاه‌ها و افراد جامعه دست در دست هم به کمک منابع طبیعی بیایند.

             

وی ادامه داد: بهره‌مند شدن از منابع طبیعی نیازمند فرهنگ‌سازی و استفاده از ظرفیت صدا و سیما در حوزه ترویج، حفظ و حراست از انفال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام از نیروهای اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در راستای اجرای طرح‌های توسعه فضای سبز وجنگل‌کاری‌ها، طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری، حضور به‌موقع یگان حفاظت در مدیریت پیشگیری و اطفاء حریق در کانون‌های بحرانی و سایر فعالیت‌ها قدردانی و تصریح  کرد: همه واحدهای تابعه جهادکشاورزی برای هر چه باشکوه‌تر برگزار کردن برنامه‌های هفته منابع طبیعی ملزم به همکاری با اداره کل منابع طبیعی استان و در شهرستان‌ها با مدیریت‌ها هستند .

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403121107379
  • خبرنگار : 71299