محمد فتاحی ۱۱ اسفند در جمع خبرنگاران افزود: ۵۳ گروه متشکل از ۱۲۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را در طول یک ماه بر عهده دارند و ۱۹۹۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان در این طرح تحت نظارتهای بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هدف از اجرای این طرح را حفظ سلامت مصرفکنندگان عنوان کرد و از مردم خواست فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.
وی افزود: عرضه و فروش هرگونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فلهفروشی و دورهگردی ممنوع است و شهروندان از خرید اینگونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری کنند. خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ شامل جگر، سنگدان و دل، تنها به صورت بستهبندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس ازتولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است، انجام شود.
فتاحی گفت: خارج کردن گوشت مرغ از بستهبندی و قطعهبندی آن در محیط مغازه، به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگیهای ثانویه و احتمال تقلب، ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده یا قطعهبندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.
وی همچنین از مردم استان خواست از خرید تخممرغهای فاقد تاریخ تولید و مشخصات و هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانهگذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری میشود، جدا خودداری کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام