استاندار:

کیفیت نان استان روز به روز بهتر شود/ خوزستان از کانون‌های هنری برجسته کشور است

استاندار خوزستان گفت: باید پیگیر باشیم که کیفیت نان در استان خوزستان روز به روز بهتر شود.

سیدمحمدرضا موالی‌زاده امشب در اختتامیه جشنواره نان در اهواز، اظهارکرد: سیلو محل برگزاری جشنواره نان استان خوزستان یک قدمت تاریخی دارد و یکی از آثار ارزشمند است که ثبت ملی شده و قدم بسیار خوبی است. گندمی که در استان خوزستان تولید می‌شود از کمیت و کیفیت خوبی برخوردار است و قاعدتاً وقتی گندم خوب داریم باید به دنبال آن آرد هم از کیفیت خوبی برخوردار باشد و نهایتاً نانی که به دست مردم می‌دهیم باید از کیفیت مناسبی برخوردار باشد.

وی ادامه داد: نان قوت قالب و مورد توجه مردم هست که هر قدر کیفیتش مناسب باشد می‌تواند در جهت سلامت بیشتر مردم موثر واقع شود.

استاندار خوزستان عنوان کرد: نان باید کیفیت خوبی داشته باشد که حق مسلم مردم است و باید پیگیر باشیم که کیفیت نان در استان خوزستان روز به روز بهتر شود. نان از قداست خاصی برخوردار است و همیشه توصیه شده کرامت نان باید حفظ شود زیرا نان یک نعمت الهی است و همواره توصیه شده نعمت‌های الهی را پاس بداریم. همچنین نان از جایگاه خاصی در فرهنگ ایرانی‌ها برخوردار است.

موالی‌زاده گفت: در کنار نان که غذای جسم است، یکسری غذاها نیز از جمله موسیقی وجود دارد که از غذاهای روح است و در کنار نوای قران طبیعتا باید به آن توجه داشته باشیم. خوزستان در واقع یکی از کانون‌های هنری برجسته کشور است، بنابراین ما باید هم به غذای جسم و هم غذای روح توجه کنیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۱۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403121007032
  • خبرنگار : 50228