‌سخنگوی قوه قضائیه:

فعالیت‌های حوزه پیشگیری از جرایم باید مجاهدانه باشد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سخنگوی قوه قضائیه گفت: امروزه آسیب‌های اجتماعی افزایش یافته و نسبت به گذشته تفاوت دارد و فعالیت‌های ما باید مجاهدانه و براساس شرایط روز باشد.

اصغر جهانگیر ۹ اسفند در سیزدهمین جلسه شورای اداری در اشنویه ادامه دارد: جنگ، تحریم و ترور نگذاشته مردم به صورت فوری شهد شیرین انقلاب را بچشند و همه بر اساس وسع باید تلاش مجاهدانه کنیم.

وی اظهار کرد: امیدآفرینی ضروری است و تحقق عدالت زمانی اتفاق می‌افتد که همگی سهم خودمان را در تحقق اهداف بپردازیم.

جهانگیر بیان کرد: تمام تلاش استکبار و معاندان مبنی بر جلوگیری از الگو شدن انقلاب در سطح جهان است که با تلاش مجاهدانه همه این توطئه‌ها خنثی خواهد شد.

وی افزود: نقش کارگزاران در تحقق عدالت، اساسی است و همه باید دین خود را به شهدا، امام شهیدان و منویات مقام معظم رهبری ادا کنیم.

معاون قوه قضاییه با اشاره‌ به ظرفیت‌های بالای شهرستان اشنویه و مطالبات مردم، بهره‌مندی از مزایای مرزنشینی و رفع مشکل دانشگاه پیام نور را از اولویت‌های اساسی عنوان و گفت: این مهم پیگیری خواهد شد.

وی خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان را از اولویت‌های اساسی همه مسئولان عنوان کرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403120906372
  • خبرنگار : 50136