پیش‌بینی اولیه ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری

یکشنبه اول ماه رمضان است

عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: احتمال رویت هلال ماه مبارک رمضان در جمعه‌شب، ضعیف و پیش‌بینی این است که طبق تقویم یکشنبه (۱۲ اسفند) اول ماه رمضان باشد.  

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین موحدنژاد، عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در فیلمی که از او منتشر شده است، اعلام کرد: در غروب روز جمعه حدود ۱۰۰ گروه در نقاط مختلف کشور برای دیدن هلال ماه رمضان اقدام خواهند کرد.  

موحدنژاد گفت: پی‌ بینی کارشناسان این است که احتمال دیدن شدن هلال ماه در شب جمعه ضعیف است، بنابراین انتظار داریم همانگونه که در تقویم آمده است شنبه روز ۳۰ شعبان و یکشنبه اول ماه مبارک رمضان باشد.

کاظم کوکرم، سخنگوی کمیته انجمن نجوم آماتوری ایران نیز به برخی رسانه‌ها گفته است: امسال در شامگاه روز ۲۹ شعبان (جمعه ۱۰ اسفند) با هلالی سخت و بحرانی مواجه هستیم؛ چرا که ضخامت هلال ماه در لحظه غروب زیاد و امکان رصد دشوار است.

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403120906333
  • خبرنگار : 71461