طی ۱۱ ماهه امسال

دانش‌ بنیان‌ها ۳۳۶ هزار میلیارد تومان وام گرفتند

شبکه بانکی کشور از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه ۳۳۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶.۹ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، شبکه بانکی کشور طی ۱۱ ماهه سال جاری ۲۱ هزار و ۲۷۱ فقره تسهیلات به ارزش ۳۳۶.۳  هزار میلیارد تومان (همت) به ۲۷۳۲ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته (۱۱ ماهه ۱۴۰۲) معادل ۴۶.۹ درصد افزایش داشته است.  

مطابق آمارهای بانک مرکزی، شبکه بانکی در بهمن ماه امسال ۲۲۷۲ فقره تسهیلات به ارزش ۴۴.۶ همت به ۸۳۰ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده که در قیاس با دی ماه سال گذشته معادل ۷۵.۱ درصد افزایش داشته است؛ به عبارتی در بهمن ماه ۱۴۰۲ حدود ۲۵.۵ همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده و شبکه بانکی در بهمن ماه امسال ۴۴.۶ همت تسهیلات پرداخت کرده است.  

آمار تسهیلات پرداختی شبکه بانکی به شرکت‌های دانش بنیان

صدرنشینی بانک‌های خصوصی در پرداخت تسهیلات به دانش بنیان‌ها

بر اساس آمارها، بانک‌های غیر دولتی (خصوصی) در بهمن ماه امسال ۱۵۰۲ فقره تسهیلات به ارزش ۳۸.۶ همت به ۶۶۲ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده و همچنین طی ۱۱ ماهه امسال ۲۸۲ همت به ۲۳۲۵ شرکت در قالب ۱۶ هزار و ۲۵ فقره تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت کرده است که نشان دهنده سهم ۸۶.۷ درصدی در بهمن ماه و سهم ۸۳.۹ درصدی طی ۱۱ ماهه سال جاری دارد.

بر این اساس، بانک‌های دولتی در بهمن ماه سال جاری سهم ۱۳.۳ درصدی و طی ۱۱ ماهه امسال سهم ۱۶.۱ درصدی را در پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1403120906098
  • خبرنگار : 71956