مدیرکل آموزش و پرورش گلستان خبر داد

توانمندسازی نیروی انسانی با رویکرد هوش مصنوعی

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: توانمندسازی نیروی انسانی با رویکرد هوش مصنوعی در دستور کار قرار دارد.

قدرت الله نظری امروز، چهارشنبه هشتم اسفند، در جلسه‌ای به منظور توانمندسازی نیروی انسانی برگزار شد، اظهار کرد: رسالت اصلی آموزش و پرورش، توانمندسازی نیروی انسانی است و آموزش مستمر برای چهار گروه معلمان، مربیان، مشاوران و مدیران مدارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به بهره‌برداری از ظرفیت‌های راهبران آموزشی در حوزه ابتدایی و سرگروه‌های آموزشی در حوزه متوسطه، اعلام کرد که این آموزش‌ها با حضور معلمان خبره و با هدف افزایش کیفیت آموزشی برگزار خواهد شد. 

نظری گفت: شرکت‌های بیرونی ممکن است بعنوان آفتی برای آموزش نیروی انسانی در آموزش و پرورش عمل کنند و بر لزوم خودکفایی در این زمینه تأکید کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: آموزش‌های توانمندسازی با رویکرد هوش مصنوعی از خرداد تا ۱۵ شهریور انجام خواهد شد. این رویکرد جدید به منظور بهبود کیفیت آموزشی و ارتقاء مهارت‌های نیروی انسانی در نظر گرفته شده است و به نظر می‌رسد که می‌تواند تحولاتی اساسی در سیستم آموزش و پرورش استان ایجاد کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان در نهایت، نظری بر اهمیت انعطاف‌پذیری و به روز بودن آموزش‌ها تأکید کرده و خواستار همکاری تمامی اعضای خانواده بزرگ آموزش و پرورش برای تحقق این اهداف شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۲۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403120805978
  • خبرنگار : 51022